Αρχική σελίδα ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ

ΔΡΟΣΙΣΤΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ

Παγωτό πεπόνι

Το πεπόνι είναι ένα πολύ δροσιστικό και χορταστικό φρούτο του καλοκαιριού. Γιατί να μην το απολαύσετε και σε μορφή παγωτού;

Περισσότερα...

Το φαγητό του καλοκαιρινού ταξιδιού

Ένα ταξίδι με το αυτοκίνητο (ή τρένο ή πούλμαν) είναι η αρχή των διακοπών! Τα παιδιά είναι ενθουσιασμένα, αλλά οπωσδήποτε οι πολλές ώρες ακινησίας στο αυτοκίνητο δεν είναι και ό,τι πιο ευχάριστο για εκείνα και… τους συνοδούς τους! Μέσα σε όλα, πρέπει και να φροντίσετε για τα γεύματά τους καθ’ οδόν κι εμείς σας βοηθάμε να οργανώσετε τα γεύματα του ταξιδιού με πρακτικές λύσεις και συμβουλές!

Περισσότερα...

Smoothies με καλοκαιρινά φρούτα

Ένας πολύχρωμος και γευστικός τρόπος για να ξεδιψάσετε εσείς και τα παιδιά το καλοκαίρι και ταυτόχρονα να αυξήσετε την κατανάλωση φρούτων και γαλακτοκομικών. Δείτε τα λαχταριστά smoothies που σας προτείνουμε με καλοκαιρινά φρούτα.

Περισσότερα...

Τα φρούτα του καλοκαιριού

Η φύση μας φέρνει το καλοκαίρι πολύ αγαπημένα φρούτα, με γεύσεις που μας ξετρελαίνουν και κυρίως μας δροσίζουν τις ζεστές ημέρες, προσφέροντάς μας ταυτόχρονα πλούσια θρεπτικά συστατικά. Δεν είναι τυχαίο ότι τα φρούτα του καλοκαιριού περιέχουν πολύ νερό, αρκετή ζάχαρη για ενέργεια, φυτικές ίνες και φυσικά πλήθος βιταμινών! Η μητέρα φύση ξέρει ότι χρειαζόμαστε το καλοκαίρι άφθονο νερό για να ξεδιψάσουμε και γρήγορη ενέργεια, χωρίς να επιβαρύνουμε πολύ το πεπτικό μας σύστημα.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...