ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΔΩΡΑ

Χριστουγεννιάτικα βιβλία από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος έχουν να προτείνουν 4 παιδικά βιβλία μέσα στο πνεύμα των Χριστουγέννων με διασκεδαστικές, συγκινητικές και αστείες ιστορίες για τα μικρά παιδιά.

 

Περισσότερα...

"Arthur Christmas O Γιος του Άϊ Βασίλη" σε DVD & Blue-Ray

Η Aardman και η Sony Pictures Animation παρουσιάζουν μια ανατρεπτική και φουλ απολαυστική high-techπεριπέτεια κινουμένων σχεδίων, με ήρωες τον Άγιο Βασίλη, την απίθανη οικογένειά του, χιλιάδες γλυκύτατα ξωτικά και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Περισσότερα...

Η προσφορά στο πνεύμα των Χριστουγέννων

Η γιορτή των Χριστουγέννων κάθε χρόνο ευαισθητοποιεί πολλούς ανθρώπους για να προσφέρουν σε άλλους συνανθρώπους τους που έχουν ανάγκη αγαθά, όπως τροφή ή ρουχισμό, αλλά και χρόνο, παρέα ή στήριξη. Αυτό μπορούν να το ζήσουν και τα μικρά παιδιά, μαθαίνοντας να προσφέρουν στους άλλους.

Περισσότερα...

Η Φάτνη του Χριστού: Μικρές ιστορίες από την Αγία Γραφή

altΈνα βιβλίο για τα παιδιά που έχει στόχο μέσα από τα 12 ξεχωριστά βιβλιαράκια που περιέχει να μάθει στα παιδιά για τη ζωή και το έργο του Ιησού αλλά και για σημαντικούς ανθρώπους και γεγονότα που συνέβησαν πολύ πριν από τη γέννησή του.

Περισσότερα...

«Εδεσματολόγιον των Χριστουγέννων των Αλησμόνητων Πατρίδων»

altΤο «Εδεσματολόγιον των Χριστουγέννων των Αλησμόνητων Πατρίδων» είναι μια ξεχωριστή καταγραφή που αποτυπώνει ανάγλυφα τη χαρμόσυνη ατμόσφαιρα των ημερών, μέσα από τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις μας. Ανασύρει από το σεντούκι της μνήμης, το μεγαλείο και την αρχοντιά των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, μεταφέροντας ατόφιο στο σήμερα έναν ιδιαίτερο γαστρονομικό πολιτισμό.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...