Αρχική σελίδα Χριστουγεννιάτικα Δώρα & Βιβλία

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΔΩΡΑ

Παιδικά βιβλία για τα Χριστούγεννα

Τα βιβλία είναι πάντοτε ένας υπέροχος και μαγευτικός τρόπος για να μιλήσουμε στα παιδιά για οποιοδήποτε θέμα, πόσο μάλλον για τα Χριστούγεννα και τον Άγιο Βασίλη! Και φυσικά, είναι ένα πολύ καλό και χρήσιμο δώρο που μένει πολλά χρόνια στις βιβλιοθήκες των παιδιών και μία εναλλακτική πρόταση στην αφθονία των παιχνιδιών. Εμείς στο mamakid ψάξαμε ανάμεσα στους δεκάδες εορταστικούς τίτλους, διαλέξαμε και σας προτείνουμε τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα παιδικά βιβλία που θα ταξιδέψουν τα πιτσιρίκια κάθε ηλικίας στον κόσμο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς!

 

Περισσότερα...

Προτάσεις με δώρα για παιδιά ανάλογα με την ηλικία τους

Ετοιμάσαμε για εσάς έναν χρήσιμο οδηγό δώρου σύμφωνα με την ηλικία των παιδιών, που θα βοηθήσει όλους, αλλά ιδιαίτερα όσους δεν έχουν παιδιά οι ίδιοι, αλλά κάποιο βαφτιστήρι ή ανιψάκι περιμένει με ανυπομονησία το χριστουγεννιάτικο δώρο του! Τι είναι κατάλληλο για την ηλικία και το φύλο του; Πώς θα αποφύγετε τις παιδικές απογοητεύσεις από ατυχή επιλογή; Διαβάστε τον πλήρη οδηγό δώρου μας! 

 

Περισσότερα...

Η Φάτνη του Χριστού: Μικρές ιστορίες από την Αγία Γραφή

altΈνα βιβλίο για τα παιδιά που έχει στόχο μέσα από τα 12 ξεχωριστά βιβλιαράκια που περιέχει να μάθει στα παιδιά για τη ζωή και το έργο του Ιησού αλλά και για σημαντικούς ανθρώπους και γεγονότα που συνέβησαν πολύ πριν από τη γέννησή του.

Περισσότερα...