Αρχική σελίδα Forum
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα Χρήστη Κωδικός: Να με θυμάσαι

Τι προτείνετε για παιδικό θέατρο;
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Το Forum του mamakid
  • Σελίδα:
  • 1

ΘΕΜΑ: Τι προτείνετε για παιδικό θέατρο;

Τι προτείνετε για παιδικό θέατρο; 21/03/2011 18:18 #212

Γεια σας! Ο μικρός μου είναι 3, αλλά έχουμε δει ήδη δύο παραστάσεις φέτος για παιδιά και του άρεσαν πολύ! Επειδή τα περισσότερα παίζονται μέχρι το Πάσχα και δεν τα προλαβαίνουμε όλα φυσικά, έχετε να μας προτείνετε κάποιο που είδατε και σας άρεσε; Εμείς είδαμε τους Γιαπωνέζικους κήπους και τον Νιλς. Έχετε κάποια πρόταση, γιατί άλλο ένα μόνο θα προλάβουμε
Ευχαριστώ πολύ!!!

Απ: Τι προτείνετε για παιδικό θέατρο; 22/03/2011 10:24 #218

Στους Mazzoo ειχαμε παει και ηταν παρα πολυ ωραια. Με το σχολειο της παει καθε μηνα. εγω δεν ειμαι μαζι της, για να εχω προσωπικη αποψη. Παντως ειχε γυρισει κατενθουσιασμενη με το "Χανσελ και Γκρετελ" που παιζεται στην Εθνικη Λυρικη Σκηνη, καθως και με το "Μηλα, ζαχαρη, κανελα" που παιζεται στη θεατρικη σκηνη Φουρνος.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": louloudaki

Απ: Τι προτείνετε για παιδικό θέατρο; 23/03/2011 14:07 #255

Καλή ιδέα, δεν το είχα σκεφτεί!!! Και πέρυσι ήταν και μικρός ακόμα και μετά ήρθε το καλοκαίρι και δεν προλάβαμε...
Ευχαριστώ!!!!

Απ: Τι προτείνετε για παιδικό θέατρο; 23/03/2011 14:21 #256

  • angel
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Καλά το μήλα ζάχαρη κανέλα ήταν φοβερό για παιδάκια τέτοιας ηλικίας... Τα δικά μου (4) το καταχάρηκαν γιατί ήταν και διαδραστικό. Τα παιδιά συμμετείχαν ενεργά και οι κοπέλες που έπαιζαν ήταν φοβερές... δεν άφηναν ατάκα παιδιού που να μην σχολιάσουν (άσχετες ατάκες εντελώς με το έργο εε).
Επίσης πολύ μας άρεσε το παιδί και το κουδουνάκι, επίσης διαδραστικό και ο χώρος εκεί πολύ φιλικός καθώς και ο πουλτσινέλα και το γελαστό δάσος που παίζεται και αυτό στο ίδιο θεατράκι εκεί στα πετράλωνα.
Αυτά θα πρότεινα εγώ για τα μικρούλικα παιδάκια. Νομίζω πως ο Νιλς απευθυνεται σε μεγαλύτερα παιδιά για αυτό και πήγα μόνο τη μεγάλη μου εκεί.

α και τώρα που το σκέφτομαι είδαμε και το τραγούδι της Γης που είχε οικολογικό θέμα και άρεσε πολύ στα μικρά. Ωραίο και αυτό

Το μαζοο το είχαμε δει πέρυσι και όντως είχαμε κατενθουσιαστεί όλοι... το εισιτήριο όμως το βρήκα πολύ τσιμπημένο για μια οικογένεια
Τελευταία διόρθωση: 23/03/2011 14:23 από angel.

Απ: Τι προτείνετε για παιδικό θέατρο; 23/03/2011 18:49 #260

  • rania
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Κι εμείς είδαμε τους Γιαπωνέζικους Κήπους και η μικρή ρωτούσε πότε θα ξαναπάμε!!! Σου προτείνω και καραγκιόζη στις Φιγούρες και Κούκλες, έχει αστεία και για μικρούς και για μεγάλους, εγώ γέλασα πάρα πολύ πάντως!!!
  • Σελίδα:
  • 1
Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 0.11 δευτερόλεπτα