Αρχική σελίδα Forum
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα Χρήστη Κωδικός: Να με θυμάσαι

Βρεφος σε υπερατλαντικη πτηση
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Το Forum του mamakid
  • Σελίδα:
  • 1

ΘΕΜΑ: Βρεφος σε υπερατλαντικη πτηση

Βρεφος σε υπερατλαντικη πτηση 28/03/2011 08:27 #319

Σε περιπου δυο μηνες θα κανουμε ένα υπερατλαντικο ταξιδι. Θα ειμαι μονη με τα δυο παιδια (3,5 χρονων και 5,5 μηνων). Τα περσινά Χριστουγεννα ειχα κανει παλι μια υπερτλαντικη πτηση (μονη μου) και ειδα ότι στο αεροπλανο επεβαιναν πολλα βρεφη. Αν και το εγχειρημα είναι δυσκολο, δε θελω να αφησω πισω καποιο από τα δυο παιδια μου. Θα ηθελα συμβουλες για το ταξιδι, ιδιως σε ο,τι αφορα στο μωρο. Αν ειχατε αναλογη εμπειρια, θα ηθελα να τη μοιραστειτε μαζι μου. Τι πρεπει να προσεξω, ώστε να κανω το ταξιδι οσο το δυνατο πιο ευκολο για ολες μας; Ευχαριστω!
Τελευταία διόρθωση: 28/03/2011 11:28 από ΧρυσαΖ.

Απ: Βρεφος σε υπερατλαντικη πτηση 28/03/2011 12:52 #334

  • TFA
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Δεν έχω προσωπική πείρα...μία φίλη έκανε κατι αντίστοιχο μόνη της με λίγο μικρότερα παιδάκια...τα κατάφερε νομίζω καλά...όσο πιο μικρά τόσο πιο εύκολο μου είχε πει....ειδικά αν έχεις ήσυχο μωρουλίνι. Για την μεγάλη σου, φρόντισε να πάρεις τα αγαπημένα της παιχνίδια, ή και κάποιο νέο να της κεντρίσεις το ενδιαφέρον, νέα βιβλία να διαβάσετε μαζί...ή και κάποιο ωραίο αθώο dvd...κάπως θα περάσει η ώρα.....καλή επιτυχία!!!
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": ΧρυσαΖ

Απ: Βρεφος σε υπερατλαντικη πτηση 28/03/2011 19:27 #343

  • kaliroi
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Κι εγώ δεν έχω προσωπική πείρα για να βοηθήσω δυστυχώς... Αλλά θα μπορούσες να ρωτήσεις και την αεροπορική εταιρεία π.χ. τι παροχές έχει (αλλαξιέρα κτλ.) και αν έχουν κάποιες συμβουλές ή εφαρμόζουν κάτι! Πάντως, γενικά ενθουσιάζονται τα μικρά παιδιά (για τη μεγάλη ας πούμε) και κάθονται ήσυχα, ειδικά αν έχεις παράθυρο!

Απ: Βρεφος σε υπερατλαντικη πτηση 28/03/2011 21:41 #349

Δεν ειχα σκεφτει να ρωτησω την εταιρεια, για όλα τα πρακτικα ζητηματα, όπως το θεμα του αλλαγματος!! Ευχαριστωωωω!!
  • Σελίδα:
  • 1
Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 0.11 δευτερόλεπτα