Αρχική σελίδα Forum
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα Χρήστη Κωδικός: Να με θυμάσαι

Βολεύει ο μάρσιππος;
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Το Forum του mamakid
  • Σελίδα:
  • 1

ΘΕΜΑ: Βολεύει ο μάρσιππος;

Βολεύει ο μάρσιππος; 29/03/2011 22:25 #370

Ήθελα να ρωτήσω τις έμπειρες μαμάδες, ο μάρσιπος βολεύει για το μωρό; Είμαστε σε αναζήτηση καροτσιού κτλ κτλ και αναρωτιόμουν αν ο μάρσιπος είναι βολικός και εάν υπάρχει πρόβλημα με τη μέση..
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Απ: Βολεύει ο μάρσιππος; 30/03/2011 11:18 #377

  • kaliroi
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Να σου πω, καταρχήν το καλό με το μάρσιπο είναι ότι δεν έχει μεγάλο κόστος, αν θυμάμαι καλά, κάπου 30-40 ευρώ, όχι παραπάνω... Από την άλλη, δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και για πολλούς μήνες γιατί όταν βαραίνει το μωρό αρχίζεις και έχεις πρόβλημα. Θα πονάει η μέση σου δηλαδή και δεν είναι καλό...
Βολεύει πολύ πάντως γιατί το μωρό είναι κολλημένο πάνω σου και ηρεμεί πολύ, κοιμάται κτλ και εσύ έχεις τα χέρια σου ελεύθερα, ούτε καρότσι ούτε τίποτα. Όσο είναι μικρό, ειδικά αν κινείσαι πολύ (μη σου πω και μέσα στο σπίτι για να ηρεμεί το μωρό) βοηθάει πολύ. Εγώ θα σου έλεγα να πάρεις ή ακόμα καλύτερα να δανειστείς από κάποια φίλη σου που δεν το χρησιμοποιεί πια και να δεις αν σε βολεύει.

Απ: Βολεύει ο μάρσιππος; 30/03/2011 14:16 #381

  • neamama
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Εμένα είναι λίγο παραπάνω από 2 μηνών. Τον χρησιμοποιώ πολύ τον μάρσιπο, ακόμα και μέσα στο σπίτι! Βοηθάει βέβαια που το μωρό δεν είναι πολύ βαρύ... Να σου πω, το προτιμώ πολλές φορές για βόλτα αντί για το καρότσι, που δε χωράει και από τα πεζοδρόμια! Και το μωράκι είναι χαρούμενο και ήσυχο κι εγώ νιώθω πιο άνετη. Το εναλλάσσουμε βέβαια και με το μπαμπά!!! Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα, είναι πολύ βολικό και όπως είπατε ήδη έχεις τα χέρια ελεύθερα, μεγάλη υπόθεση!

Απ: Βολεύει ο μάρσιππος; 31/03/2011 12:37 #406

Κωστούλα, αν έχεις ήδη κάποιο πρόβλημα με τη μέση, απλώς σου λέω να το ξανασκεφτείς και να ρωτήσεις τον ορθοπαιδικό/γιατρό σου γιατί οντως είναι λίγο επικίνδυνο... Έχει να κάνει με το κέντρο βάρους και τον τρόπο που σηκώνεις το βάρος του μωρού. Σίγουρα επιβαρύνεται η μέση.
  • Σελίδα:
  • 1
Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 0.18 δευτερόλεπτα