Αρχική σελίδα Forum
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα Χρήστη Κωδικός: Να με θυμάσαι

Ταξίδι με αυτοκίνητο για ζωηρό μωρό 6 μηνών!!!!!
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Το Forum του mamakid
  • Σελίδα:
  • 1

ΘΕΜΑ: Ταξίδι με αυτοκίνητο για ζωηρό μωρό 6 μηνών!!!!!

Ταξίδι με αυτοκίνητο για ζωηρό μωρό 6 μηνών!!!!! 04/04/2011 10:22 #447

  • joanna
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Γεια σας!! Άνοιξα αυτό το θέμα γιατί έχω λίγο αγχωθεί που θα ταξιδέψουμε στο χωριό το Πάσχα με το αυτοκίνητο... Ο μικρός μου είναι 6 μηνών, αλλά γενικά δεν του αρέσει καθόλου το αυτοκίνητο, ειδικά τώρα που είναι ανάποδα το καρεκλάκι!!!! Αν δεν είναι κάποιος δίπλα του στο πίσω κάθισμα να του κάνει διάφορα κόλπα, είναι ένα δράμα... Τώρα θα ταξιδέψουμε περίπου 4 ώρες με το αμάξι και όσο νά 'ναι έχω πολλή έννοια!! Θα το κάνουμε την ώρα που κοιμάται το μεσημέρι, αλλά δε νομίζω να κοιμηθεί και τις 4 ώρες... και έχω πολλή ανησυχία με όλα, το άλλαγμα, τη γκρίνια κτλ κτλ. Καμία πρόταση ή συμβουλή;;;; Ευχαριστώωωωωωωωωωωω

Απ: Ταξίδι με αυτοκίνητο για ζωηρό μωρό 6 μηνών!!!!! 04/04/2011 12:47 #450

Σε καταλαβαίνω joanna, κι εμείς περίπου τα ίδια τραβάμε με τη μικρή!!! Τώρα έχει χρονίσει και είχε λίγη διαφορά όταν γυρίσαμε το καρεκλάκι προς τα εμπρός... αλλά κι εκείνη δε συμπαθεί καθόλου να κάθεται ακίνητη στο αμάξι. Ταξιδέψαμε κι εμείς το καλοκαίρι όταν ήταν περίπου τόσο, στην ηλικία του δικού σου. Το ταξίδι ήταν πιο μεγάλο, 5,5 ώρες, αλλά ήταν πολύ καλύτερα από όσο φοβόμασταν, κι εγώ είχα πολύ άγχος.
Καταρχήν, πολύ καλά το σκέφτηκες, να ταξιδέψεις την ώρα που κοιμάται. Θα κερδίσεις 2-3 ώρες έτσι, αφού δεν μπορεί, θα νανουριστει λίγο με το αμάξι!! Υπολόγισε να κάνετε αρκετές στάσεις, που μπορεί να χρειαστεί να κρατήσουν κανένα μισάωρο, ώστε να ξεμουδιάσει και λίγο το παιδί, να παίξετε λίγο και να ξεχαστεί... Πάρτε και κανένα καινούριο παιχνίδι για να έχει ενδιαφέρον!!!! Καλή επιτυχία και καλή δύναμη!! Καλά να περάσετε!! Ελπίζω να βοήθησα λιγάκι

Απ: Ταξίδι με αυτοκίνητο για ζωηρό μωρό 6 μηνών!!!!! 05/04/2011 04:26 #455

Καλημερα! Κι εμεις το περασαμε αυτό, αλλα είναι λογικο να γκρινιαζουν τα παιδακια σε τετοιες περιπτωσεις. Αν ταξιδεψετε στο πισω καθισμα γυρισμενες αναποδα θα καταλαβετε πως νιωθουν. Συμφωνω με οσα ειπε η marthoula. Προτεινω ακομη να βαλετε καποιο cd με απαλη μουσικη που θα νανουρισει το μωρο. Σε καποιο site ειχα δει και παιχνιδια στυλ μομπιλο (όπως αυτά της κουνιας) για το αυτοκινητο. Και όπως το ειπες κι εσυ Joanna μαλλον θα πρεπει να κατσεις πισω μαζι του!! Μεγαλωνοντας παντως το ξεπερνουν…. Καλο ταξιδι..

Απ: Ταξίδι με αυτοκίνητο για ζωηρό μωρό 6 μηνών!!!!! 05/04/2011 19:29 #467

  • TFA
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Απίστευτο! Και νόμιζα ότι η δική μας ήταν μοναδική στο είδος της! Μισή ώρα για να πάω στο σπίτι της μαμάς μου και πλαντάζει, μελανιάζει από το κλάμα! Και δεν το πίστευα, μαθημένη από τα αγόρια, που με το που ξεκινούσε το αυτοκίνητο κοιμόντουσαν. Αλλά και τώρα μεγαλύτερα το απολαμβάνουν! Κουράγιο! Σίγουρα να ταξιδεύετε ώρες που συνήθως κοιμάται. Προσωπικά δεν μας βοηθούσε τίποτα. Ούτε η παρέα των αγοριών πίσω, ούτε η χαλαρωτική μουσική, ούτε τα παιχνίδια για τα καρεκλάκια αυτοκινήτου. Απλά έμπαινε τελευταία, στο καρεκλάκι, ο μπαμπάς αναμμένη την μηχανή, την έδενα και φευγαμε όπου φύγει φύγει. Μπας και προλάβουμε το κακό. Τωρα πια είναι λίγο καλύτερα. Χωρίς να έχουμε γυρίσει ακόμη καρεκλάκι μπροστα...Λυπάμαι που δεν μπορώ να βοηθήσω..γιατί ούτε εμείς βρήκαμε λύση.

Απ: Ταξίδι με αυτοκίνητο για ζωηρό μωρό 6 μηνών!!!!! 06/04/2011 21:19 #475

Ναι, ναι, μουσικούλα και να του αποσπάς την προσοχή!!! Έχεις την αμέριστη συμπάθειά μου, δε φαντάζεστε τι τραβήξαμε μέχρι να γυρίσουμε μπροστά το καρεκλάκι!!!! Και περίπου μέχρι τον ένα χρόνο νομίζω.... Όπως το λες TFA !!!! Βέβαια, φαντάζομαι πόσο φρικτό θα είναι να έχεις και άλλα δύο παιδιά που περιμένουν!!!!! Χαχαχα!!! Εμείς με το ένα και λαλήσαμε!!! Μιλάμε, οι φίλες μου απορούσαν "καλά, γιατί δεν παίρνεις το παιδί με το αμάξι να πας στο σούπερ μάρκετ;"!!!! Τι να τους εξηγήσω;;;; Οτι δεν αντέχει ένα δευτερόλεπτο χωρίς να τσιρίζει;;;!!!!
Πάντως, μην ανησυχείς, κι εμείς όταν κάναμε το πρώτο μας ταξίδι δεν ήταν όσο χάλια φοβόμασταν!!! Ελπίζω να σε παρηγορώ!!! Το συνεχόμενο ταξίδι τα νανουρίζει και πιθανότατα να είστε τυχεροί και να κοιμηθεί βαθιά!! Καλή επιτυχία και καλές διακοπές!!!

Απ: Ταξίδι με αυτοκίνητο για ζωηρό μωρό 6 μηνών!!!!! 07/04/2011 12:20 #480

  • TFA
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
χαχα! Elis! Τα άλλα δύο κλείνανε τα αυτιά! Είχανε πολύ γέλιο....και μουσική...? δεν ακουγόταν!!!που να ακουστεί! Σε καταλαβαίνω για αυτό που λες για το σούπερ μάρκετ! Με τα άλλα δύο, τα βουτούσα και πηγαίναμε όπου να ναι...χωρίς πρόβλημα...με την μικρή ούτε στο μαγαζί του μπαμπά δεν τολμούσα, 10' απόσταση! Ελπίζω κάποια στιγμή στο μέλλον να γελάμε...και με αυτό!!!

Απ: Ταξίδι με αυτοκίνητο για ζωηρό μωρό 6 μηνών!!!!! 29/04/2011 11:39 #591

  • TFA
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Μανούλες, έβαλα την μικρή στο καρεκλάκι του Φοίβου, 9-18 κιλά, και δεν έκλαψε καθόλου! Ενθουσιάστηκα!!! Βέβαια οι νέες έρευνες λένε να μην το βάζεις ούτε στην ηλικία των 2...αλλά δεν παίζει το σενάριο....! Παραγγείλαμε κιολας καρεκλάκι για την μπέμπα να κοιτάζει μπροστά!!!
  • Σελίδα:
  • 1
Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 0.14 δευτερόλεπτα