Αρχική σελίδα Forum
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα Χρήστη Κωδικός: Να με θυμάσαι

Γιατί δεν συμμετέχει το παιδί μου όπως τα υπόλοιπα;
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Το Forum του mamakid
  • Σελίδα:
  • 1

ΘΕΜΑ: Γιατί δεν συμμετέχει το παιδί μου όπως τα υπόλοιπα;

Γιατί δεν συμμετέχει το παιδί μου όπως τα υπόλοιπα; 20/04/2011 20:37 #558

Γεια σας, μόλις διάβασα το άρθρο του mamakid "Γιατί δεν συμμετέχει το παιδί μου όπως τα υπόλοιπα" και το βρήκα πολύ ενδιαφέρον! Πραγματικά κι εγώ συχνά ανησυχώ λίγο όταν βλέπω τον δικό μου γιο να είναι πιο εσωστρεφής και μαζεμένος με άλλα παιδιά. Και όχι μόνο σε ομαδικές δραστηριότητες οργανωμένες, αλλά π.χ. και σε χώρους με πολύ κόσμο και άλλα παιδιά, όπως παιδική χαρά ή σε κάποια γιορτή. Μου έκανε εντύπωση που ήταν λίγο μαζεμένος ο δικός μου, χωρίς να είναι πολύ ντροπαλός.. εγώ δεν ήμουν έτσι και μου φαίνεται παράξενο! Με καθησύχασαν αρκετά κάποια που διάβασα και ότι τα παιδιά θέλουν το χρόνο τους... Επίσης, έχω παρατηρήσει αυτό ακριβώς που έλεγε στο άρθρο, αλλά δεν το είχα προσδιορίσει, ότι και τα πιο ζωηρά παιδιά που δείχνουν ότι συμμετέχουν μια χαρά με την πρώτη, τα βλέπεις ότι πάλι δεν μπορούν να ακολουθήσουν σωστή συμπεριφορά, αλλά κάποιες φορές έχουν υπερένταση και παραπαίρνουν θάρρος και δημιουργούν προβλήματα.. Ίσως το λέω για να παρηγορηθώ!!! Αλλά τελικά κατάλαβα ότι όλα τα παιδιά έχουν το θέμα τους, και όλα θέλουν χρόνο να προσαρμοστούν!!! Άλλα θέλουν σπρώξιμο και άλλα μάζεμα!!! Ευχαριστώ για το άρθρο mamakid!!!

Απ: Γιατί δεν συμμετέχει το παιδί μου όπως τα υπόλοιπα; 21/04/2011 18:27 #562

  • TFA
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Αχ, κάθε παιδί έχει τη δική του προσωπικότητα! Είναι ένας μικρός άνθρωπος! Έτσι όπως υπάρχουν άνθρωποι "μαζεμένοι" υπάρχουν και παιδιά αντίστοιχα! και το ανάποδο! Εμείς πάντα πρέπει να το θυμόμαστε αυτό και να το σεβόμαστε!!!Κάθε παιδί έχει το δικό του ρυθμό και το δικό του ταμπεραμέντο! Για αυτό Λιτσάκι μην ανησυχείς!!!!!! Το άρθρο του mamakid ήταν πολύ καλό!

Απ: Γιατί δεν συμμετέχει το παιδί μου όπως τα υπόλοιπα; 27/07/2011 19:22 #815

  • eleni80
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Γεια σας, είμαι καινούργια στο φόρουμ σας και κοιτούσα τα θέματα και είδα αυτό. Με είχε απασχολήσει κι εμένα litsaki με τη μικρή μου γιατί με τη μεγάλη είχα συνηθίσει να είναι μέσα σε όλα και να συμμετέχει κτλ στην αρχή ανησυχούσα να σου πω. Μετά είδα ότι απλά είναι άλλος τύπος όπως λέει η φίλη Timos_Foivos_Afrodite και ενώ εγώ νόμιζα ότι δε συμμετέχει και έδειχνε ότι δεν ακούει ή δεν παρακολουθεί τελικά στο σπίτι ερχόταν και τα έλεγε όλα που σημαίνει ότι τα είχε πιάσει όλα!! Μάλλον είναι ο τρόπος της να παρακολουθεί τελικά! Αφού δείχνει να περνάει καλά σταμάτησα κι εγώ να ανησυχώ πολύ!
  • Σελίδα:
  • 1
Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 0.11 δευτερόλεπτα