Αρχική σελίδα Forum
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα Χρήστη Κωδικός: Να με θυμάσαι

Χλωρίνη με μωρό 6 μηνών;;;
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Το Forum του mamakid
  • Σελίδα:
  • 1

ΘΕΜΑ: Χλωρίνη με μωρό 6 μηνών;;;

Χλωρίνη με μωρό 6 μηνών;;; 28/04/2011 14:28 #583

Γεια σας και πάλι και Χριστός Ανέστη! Ήθελα να ρωτήσω κάτι εσάς τις πιο έμπειρες! Η μικρή μου πλησιάζει τους 6 μήνες και τώρα έχουμε αρχίσει και τη βάζουμε πιο πολύ στο πάτωμα και φαντάζομαι σε λίγο θα αρχίσει το μπουσούλημα κτλ και προβληματίζομαι αν πρέπει τώρα που θα βγάλουμε τα χαλιά να σφουγγαρίζω με χλωρίνη ή αν είναι ανθυγιεινό... Εσείς χρησιμοποιούσατε όταν μπουσούλαγε πχ; Ευχαριστώ πολύ!

Απ: Χλωρίνη με μωρό 6 μηνών;;; 29/04/2011 10:29 #587

  • TFA
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Anna Maria, πρώτα από όλα να σε ρωτήσω αν σφουγγάριζες και πριν το μωρο με χλωρίνη. ¨Η θέλεις τώρα επειδή έχεις το μωρό και θέλεις απολύμανση? Θέλω να πώ, εγώ δεν σφουγγάριζα ούτε σφουγγαρίζω με χλωρίνη. Μόνο με αυτά τα ήπια καθαριστικά. Για οικολογικούς λόγους μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τα οικολογικού τύπου που σέβονται το περιβάλλον. Θα σου πρότεινα να μην μάθεις το μωρουλίνι σου σε πλήρως αποστειρωμένο περιβάλλον. Μπορείς απλά να φροντίζεις να βγάζουν όλοι τα παπούτσια τους έξω. Και αυτό περισσότερο για σένα όχι για το μωρό σου. Έτσι θα γλιτώνεις λίγο από το καθημερινό καθάρισμα. Πάντως αν σφουγγάριζες και πριν με χλωρίνη, θα έλεγα να μην συνεχίσεις με χλωρίνη. Λίγο τη φοβάμαι, να σου πω την αλήθεια, περισσότερο από τα μικρόβια.... και την χρησιμοποιώ μόνο στην τουαλέτα. Στο νεροχύτη προτιμώ το ξύδι.

Απ: Χλωρίνη με μωρό 6 μηνών;;; 29/04/2011 16:56 #599

Αννα Μαρια, θα συμφωνησω κι εγω με την TFA. Δε σφουγγαρισα ποτε με χλωρινη, την οποια χρησιμοποιω μονο για το μπανιο και οχι σε καθημερινη βαση. Γενικοτερα χρησιμοποιω οικολογικα απορρυπαντικα με ηπια απολυμαντικη δραση. Επισης συμφωνω οτι καλο θα ηταν να μη μαθουμε τα παιδια μας σε πληρως αποστειρωμενο περιβαλλον.

Απ: Χλωρίνη με μωρό 6 μηνών;;; 30/04/2011 16:57 #618

Κοιτάξτε, εγώ έβαζα στα πατώματα μια φορά στις 15 μέρες, πολύ αραιωμένη σε νερό εννοείται... ίσα για τα μικρόβια που κουβαλάμε απ' έξω... Στο μπάνιο εννοείται. Ναι, έχετε δίκιο για το αποστειρωμένο περιβάλλον, απλώς σκεφτόμουν όταν αρχίσει να γλύφει κυριολεκτικά τα πατώματα (όπως έκαναν τα ξαδερφάκια της!!!) να είμαι τουλάχιστον ήσυχη ότι έχουν απολυμανθεί μια στο τόσο... Αλλά με βάλατε σε περιέργεια, όταν λέτε οικολογικά, ποιά εννοείτε; Πάντως, θα το ξανασκεφτώ αυτό που λέτε γενικά για κάτι πιο ήπιο... ευχαριστώ

Απ: Χλωρίνη με μωρό 6 μηνών;;; 03/05/2011 18:14 #630

  • kaliroi
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Αννα-μαρία κι εγώ είμαι της γνώμης ότι καλύτερα να μη χρησιμοποιούμε πολύ τη χλωρίνη, εκτός μπάνιου... Μην ανησυχείς για τα μικρόβια, τα παιδιά έχουν αποκτήσει αρκετά αντισώματα και το μπουσούλημα και η επαφή με νέα μικρόβια τα βοηθάει πάλι στο ανοσοποιητικό... παλιά τα παιδιά κυλιόντουσαν στα χώματα!!! Πρακτικά αν μπορείς να βγάζετε παπούτσια, όντως θα είσαι και πιο σίγουρη!
  • Σελίδα:
  • 1
Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 0.12 δευτερόλεπτα