Αρχική σελίδα Παλαιότερα Σεμινάριο για ενήλικες με θέμα τα Συναισθήματα

Σεμινάριο για ενήλικες με θέμα τα Συναισθήματα

Το Εκπαιδευτικό Τμήμα του Θεάτρου Νέων πραγματοποιεί Σεμινάριο για ενήλικες με θέμα «Συναισθήματα: Θυμός, αγάπη, ζήλια, μίσος, πόνος, θλίψη, φόβος. Μπορείς να τα αλλάξεις αν...!» την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011 και ώρα 5:15 μ.μ. - 8:15 μ.μ.

Μερικές φορές έντονα συναισθήματα μας καθηλώνουν και μας απαγορεύουν να δούμε τι άλλο μπορεί να υπάρχει μέσα μας. Κάνοντας χώρο στα συναισθήματά μας μπορούμε να γνωρίσουμε τον εαυτό μας και τους άλλους. Όλα τα συναισθήματα επιτρέπονται και μας προσφέρουν πολύτιμο προσωπικό υλικό. Οι συμμετέχοντας θα έχουν την ευκαιρία να τα εκφράσουν και να τα κατανοήσουν με έναν άλλο τρόπο που μπορεί να τους εμπλουτίσει και να τους απελευθερώσει, φέρνοντας τους σε επαφή με τις εσωτερικές τους δυνατότητες.

Το Σεμινάριο γίνεται από την έμπειρη ψυχοθεραπεύτρια κα Μαρία Μαραγκοπούλου, Κοινωνική Λειτουργό, MSc Κοινωνική Ψυχιατρική – Παιδοψυχιατρική Ιατρικής Σχολής Ιωαννίνων.

Πληροφορίες – Κρατήσεις: Πολιτιστικό Κέντρο «Ακαδήμεια», Μαραθωνομάχων 8, Ακαδημία Πλάτωνος, τηλ.: 210-5125600, Ώρες 9:00π.μ. – 6:00μ.μ, www.akademeia.gr