Αρχική σελίδα Διαγωνισμοί Παλαιότεροι Διαγωνισμός για 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Ο Πέτρος και ο Λύκος" στις 8/6

Διαγωνισμός για 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Ο Πέτρος και ο Λύκος" στις 8/6

Το mamakid σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Κέντρο "Ακαδήμεια" σας προσφέρει 2 διπλές προσκλήσεις για την κουκλοθεατρική παράσταση "Ο Πέτρος και ο Λύκος" για την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011 στις 8.30 μ.μ.

Πρόκειται για μία απολαυστική μουσική παράσταση με κούκλες και αφηγητές για όλη την οικογένεια, από το Kουκλοθέατρο Αλεξίας Αλεξίου που δίνει την ευκαιρία σε μικρούς, και γιατί όχι και σε μεγάλους, να χαρούν την ιστορία του θαρραλέου Πέτρου, αλλά και να γνωρίσουν τα όργανα της ορχήστρας και τον ήχο τους.

Ο κάθε ήρωας του παραμυθιού είναι και ένα όργανο ή μία ομάδα οργάνων. Στο μουσικό παραμύθι του Προκόφιεφ το φλάουτο κάνει το πουλί, το όμποε την πάπια,  τα έγχορδα εκπροσωπούν το γενναίο Πέτρο, τα κόρνα της ορχήστρας με το βαρύ ήχο τους είναι ο λύκος, το παιχνιδιάρικο κλαρινέτο γίνεται η γάτα του Πέτρου, και το φαγκότο ο αυστηρός παππούς του. Ενώ η εμφάνιση των κυνηγών συνοδεύεται από τους θριαμβευτικούς ήχους των τυμπάνων.

Στο  τέλος του έργου τα παιδιά με τη βοήθεια των συντελεστών ζωγραφίζουν τους ήρωες του έργου και  κάθε ένα αναλαμβάνει ένα ρόλο, δραματοποιώντας την θριαμβευτική πομπή προς τον ζωολογικό κήπο και κλείνοντας πανηγυρικά την παράσταση!!

 

Ο διαγωνισμός μας έληξε! Οι νικητές:

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΡΔΟΥΝΗ
AΝΝΑ ΣΤΕΙΑΚΑΚΗ

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή!

 

Οι διαγωνισμοί του mamakid δημοσιεύονται στα diagonismos.gr, www.nethall.gr, www.jaba.gr, kerdiseto.blogspot.com.

Ημερ/νία δημοσίευσης: 2 Ιουνίου 2011