Αρχική σελίδα Προτάσεις Αγοράς Βabycarrots.gr - Δώρα για μωρά, παιδιά και τη μαμά!

Βabycarrots.gr - Δώρα για μωρά, παιδιά και τη μαμά!

Το babycarrots.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα στο οποίο θα βρείτε όμορφα και ξεχωριστά είδηγια το μωρό, το παιδί αλλά και τη μαμά. Ένα παιδικό e-shop πολύχρωμο και χαρούμενο, με φανταστικής αισθητικής και ποιότητας προϊόντα αλλά και εξαιρετικά απλή και ασφαλή διαδικασία on-line αγοράς.

Στο e-shop θα βρείτε ρουχαλάκια και παπουτσάκια σε πανέμορφα σχέδια και χρώματα, επιλεγμένα παιχνίδια για όλες τις ηλικίες, κάθε λογής πρωτότυπα αξεσουάρ για τα μωρά και τις μαμάδες, έξυπνες και πρακτικές ιδέες για τη διακόσμηση και οργάνωση του παιδικού δωματίου και πολλά άλλα... Πολλές από τις συλλογές είναι αποκλειστικά από οργανικό βαμβάκι και φιλικές προς το περιβάλλον.

Το babycarrots.gr δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση στα άνετα και απλά ρούχα που είναι αυθεντικά παιδικά, στα παιχνίδια που εξάπτουν την περιέργεια και καλλιεργούν τη φαντασία, και συνολικά στα προϊόντα εκείνα που αναδεικνύουν την παιδική ζωντάνια και ομορφιά χωρίς να προωθούν λάθος μηνύματα ή εξεζητημένες προτάσεις μόδας.

 

Website: http://www.babycarrots.gr  

Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. / 6944457131