Αρχική σελίδα Προτάσεις Αγοράς Νέα παιδική και βρεφική σειρά ρούχων Disney/Pixar“Cars2” της adidas

Νέα παιδική και βρεφική σειρά ρούχων Disney/Pixar“Cars2” της adidas

Η adidas και η Disney με αφορμή τη παγκόσμια προβολή της νέας ταινίας της Disney/PixarCars2, παρουσιάζουν τη νέα σειρά βρεφικών και παιδικών ρούχων εμπνευσμένη από τους ήρωες της ταινίας!

Φόρμες, παπούτσια, ζακέτες, μπλουζάκια και σακίδια είναι μόνο μερικά από τα προϊόντα της σειράς που ζωντανεύουν τους ήρωες της ταινίας με την υπογραφή της adidas!

Οι μικροί θαυμαστές του κορυφαίου αγωνιστικού αυτοκινήτου Lightning McQueen και του ασύγκριτου γερανού Mater από την πρώτη ταινία Cars, θα έχουν την ευκαιρία να βρουν ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ με τους αγαπημένους τους ήρωες σε μία σειρά για πολλά γκάζια! Στα προϊόντα εμφανίζονται εκτός από τους πρώτους ήρωες και οι νέοι χαρακτήρες της ταινίας, Finn McMissile, ο Βρετανός «μυστικός» πράκτορας, ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Lightning McQueen Francesco Bernoulli και το ταχύτατο αγωνιστικό από το Τόκιο, Shu Todoroki!

Η συλλογή adidas Disney/Pixar Cars 2 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα adidas Performance καθώς και σε επιλεγμένα αθλητικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

 

 

Ημερ/νία δημοσίευσης: 19 Ιουλίου 2011