Αρχική σελίδα Προτάσεις Αγοράς Βρεφικό σετ της Weleda

Βρεφικό σετ της Weleda

Η Weleda είναι δίπλα στα μικρά παιδιά με την πλήρη σειρά προϊόντων προστασίας της παιδικής επιδερμίδας με βάση την καλέντουλα. Τα θεραπευτικά φυτικά εκχυλίσματα, που διαθέτουν αντισηπτικές ιδιότητες, καθώς και τα αρωματικά αιθέρια έλαια προφυλάσσουν αποτελεσματικά από ανεπιθύμητες δερματίτιδες, ερυθρότητα και ενοχλητικούς ερεθισμούς. 

Θα βρείτε το βρεφικό σετ που περιέχει το σαμπουάν και αφρόλουτρο για μωρά και παιδιά καθώς και την κρέμα αλλαγής πάνας σε ένα πρακτικό αδιάβροχο τσαντάκι από βιοδιασπώμενο υλικό. Η συσκευασία περιέχει και ένα γλυκύτατο κουκλάκι από 100% οργανικό βαμβάκι για τους μικρούς σας θησαυρούς, ιδανικό για την περίοδο που βγαίνουν τα πρώτα τους δοντάκια καθώς δεν προκαλεί ερεθισμούς στην ευαίσθητη στοματική κοιλότητα.

Πολυετείς έρευνες και αυστηρά δερματολογικά τεστ της γερμανικής εταιρείας πιστοποιούν την καταλληλότητα για άφοβη χρήση των παιδικών καλλυντικών περιποίησης από τους πρώτους μήνες της ζωής.

Τα προϊόντα Weleda έχουν την Ευρωπαϊκή πιστοποίηση Natrue και θα τα βρείτε σε φαρμακεία και καταστήματα πώλησης βιολογικών προϊόντων.

Πληροφορίες: Weleda, www.weleda.gr, https://www.facebook.com/Weleda.Greece, τηλ. 2310 856 233 .  

 

Ημερ/νία δημοσίευσης: 20 Σεπτεμβρίου 2011