Αρχική σελίδα Προτάσεις Αγοράς Η Marasil υποδέχεται το φθινόπωρο

Η Marasil υποδέχεται το φθινόπωρο

Η Marasil υποδέχεται το φθινόπωρο με ρομαντική διάθεση, καθώς το ρετρό ύφος σε συνδυασμό με μοντέρνες πινελιές, εμπνέει τη νέα συλλογή Marasil για το φετινό φθινόπωρο και χειμώνα. Τα ρούχα των κοριτσιών παίζουν με τις υφές και τα χρώματα, είναι διακοσμημένα με απλικαρισμένα λουλούδια, μεγάλους και μικρούς φιόγκους και εντυπωσιακές πεταλούδες που δεν περνούν απαρατήρητες, ενώ τα αγόρια με γιλέκα, κολεγιακές ζακέτες και μάλλινα σακάκια θυμίζουν ατμόσφαιρα άλλης εποχής.

Φέτος η Marasil προτείνει την απόλυτη τάση του χειμώνα, τα βολάν στα μανίκια από τις κοριτσίστικες μπλούζες και τα φορέματα, αλλά και σε γιακάδες στα μάλλινα πανωφόρια. Νέα δυναμική άφιξη στη συλλογή είναι και οι οικολογικές γούνες, σε φανταστικά χρώματα και σχέδια που ξαφνιάζουν.

Τα αγόρια, στις πιο casual στιγμές τους, φορούν καρό πουκάμισα και μονόχρωμα παντελόνια με τσέπες, αλλά και τα αγαπημένα τους σκισμένα παντελόνια που τα συνδυάζουν με cool μπλουζάκια και δερμάτινα μπουφάν μοτοσικλετιστή.

Στους ίδιους τόνους κινούνται και οι συλλογές “Newborn” και “Baby” της Marasil, ειδικά σχεδιασμένες για τους πρώτους μήνες της ζωής των παιδιών, μέχρι και την ηλικία των τριών χρόνων.

Με ιδιαίτερη προσοχή στα αγνά υφάσματα και απαλά υλικά και με μια νέα σειρά από 100% οργανικό βαμβάκι, ντύνουν με “ευαισθησία” τα μικρά παιδιά στην τρυφερή αυτή ηλικία.

Την πλήρη συλλογή θα βρείτε στα αποκλειστικά καταστήματα Marasil και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Πληροφορίες, ΦΡΑΓΚΟΣ ΑΕ, τηλ. 210 9971000.

 

 

Ημερ/νία δημοσίευσης: 27 Σεπτεμβρίου 2011