Αρχική σελίδα Προτάσεις Αγοράς Παιδικά παπούτσια Start-rite

Παιδικά παπούτσια Start-rite

Η νέα φθινοπωρινή συλλογή Start-rite, αποκλειστικά για βρέφη και παιδιά ηλικίας έως και 12 ετών, αποτελείται από παιδικά υποδήματα σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, σχεδιασμένα για να ικανοποιήσουν τις ιδιαίτερες προτιμήσεις κάθε παιδιού.

Τα υποδήματα Start-rite έρχονται να προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές για άνετα παπούτσια, που θα διευκολύνουν ακόμη περισσότερο το περπάτημα του παιδιού, με σωστή εφαρμογή και ανατομία.

Οι αγκράφες τους είναι σχεδιασμένες για να κρατούν στη σωστή θέση το πόδι και να μπορούν να τα φορούν γρήγορα και εύκολα τα παιδιά, ενώ οι σόλες των παπουτσιών είναι ελαφρές, εύκαμπτες και δεν γλιστρούν.

Τα υποδήματα Start-rite διακρίνονται για την ανθεκτικότητα τους. Ένα από τα μοναδικά τους χαρακτηριστικά είναι ότι διατίθεται και σε μισά νούμερα, ενώ υπάρχει επιλογή από διαφορετικά πλάτη εφαρμογής, έτσι ώστε να προσαρμόζονται στο φυσικό σχήμα του ποδιού.

Τα υποδήματα Start-rite διατίθενται σε μεγάλα πολυκαταστήματα καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής σε όλη την Ελλάδα. Αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας για την Ελλάδα: David & Friends (Hellas) Α.Ε. , τηλ. 2106928424.

 

 

Ημερ/νία δημοσίευσης: 5 Οκτωβρίου 2011