Αρχική σελίδα Κινηματογράφος & DVD «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» σε 3D

«Η Πεντάμορφη και το Τέρας» σε 3D

Το αριστούργημα της Disney που βγήκε για πρώτη φορά στις αίθουσες το 1991 και αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους επιστρέφει σε τρισδιάστατη έκδοση, για ακόμη περισσότερη μαγεία. Το κλασσικό παραμύθι ενέπνευσε τους καλλιτέχνες της Disney και αποτέλεσμα ήταν μια μαγική ταινία με μια ιστορία αληθινής αγάπης, με βαθιά μηνύματα, συναρπαστικές εικόνες και την υπέροχη μουσική του Alan Menken.

Στην ιστορία, η Μπελ μια όμορφη κοπέλα, ζει σε μια κωμόπολη με τον εφευρέτη πατέρα της, αλλά τα όνειρά της είναι διαφορετικά... Όταν βρεθεί φυλακισμένη στον πύργο από το Τέρας, που στην πραγματικότητα είναι πρίγκηπας που μια μάγισσα τον μεταμόρφωσε, η ζωή της θα αλλάξει. Θα καταφέρει το Τέρας να κάνει τη Μπελ να το αγαπήσει για να λυθούν τα μάγια; Πώς θα την κάνει να δει πέρα από την εξωτερική τρομακτική όψη του; Οι θεατές θα ζήσουν τη γοητευτική πορεία για την αληθινή συνάντηση των δύο τόσο διαφορετικών χαρακτήρων.

Η ταινία είχε για την εποχή της πρωτοποριακή χρήση υπολογιστή στη δημιουργία του τρισδιάστατου φόντου της γνωστής σκηνής στην αίθουσα χορού, ενώ προτάθηκε για το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας και κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Μουσικής και Καλύτερου Τραγουδιού.

 

Δείτε το τρέιλερ

 

 

 

Στις Κινηματογραφικές αίθουσες σε 3D από τις 15 Μαρτίου από την feelgood