Αρχική σελίδα Προτάσεις Αγοράς Kέντρο αισθητικής Tantra Beauty+Spa

Kέντρο αισθητικής Tantra Beauty+Spa

To Κέντρο αισθητικής Tantra Beauty+Spa βρίσκεται στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, προσφέροντας μια εναλλακτική λύση στην σύγχρονη γυναίκα για την αναζωογόνηση, την χαλάρωση, την ευεξία αλλά και την βελτίωση και διατήρηση της υγείας του δέρματος και του σώματος της!

Το ειδικευμένο προσωπικό αναγνωρίζει τις προσωπικές ανάγκες της κάθε γυναίκας και μαζί της βρίσκει την καταλληλότερη θεραπεία, με σκοπό τη βελτίωση της εμφάνισης, την τόνωση αυτοπεποίθησης και μια καλύτερη ζωή.

Οι θεραπείες του κέντρου είναι προσεκτικά επιλεγμένες και εμπνευσμένες από τις σημαντικότερες παραδόσεις της ευεξίας και της χαλάρωσης έχοντας ως στόχο να δώσουν πραγματικές λύσεις σε θέματα υγείας και ομορφιάς. Περιλαμβάνουν θεραπείες σώματος, όπως oriental μασάζ, μπαλινέζικο μασάζ, θεραπεία Carribean, σοκολατοθεραπεία, hot stones, θεραπείες προσώπου, όπως καθαρισμός, ενυδάτωση, meditox-αντιγήρανση και θεραπείες αποτρίχωσης, φωτοανάπλαση, μεσοθεραπεία, lymphopass, κ.α.

 

Tantra Beauty+Spa, Ειρήνης 2, Πλατεία Ν. Σμύρνης, τηλ. 210 9821175, www.tantraspa.gr,  https://www.facebook.com/Tantra.Beauty.Spa