Αρχική σελίδα Προτάσεις Αγοράς Frezylac Mommy – ειδικά σχεδιασμένο γάλα για εγκύους και θηλάζουσες

Frezylac Mommy – ειδικά σχεδιασμένο γάλα για εγκύους και θηλάζουσες

Η εγκυμοσύνη και ο θηλασμός είναι μια πολύ ευχάριστη περίοδος για κάθε γυναίκα. Όμως, ο οργανισμός της έχει αυξημένες διατροφικές απαιτήσεις και ανάγκες. Το Frezylac Mommy είναι ένα ειδικά προσαρμοσμένο γάλα σε σκόνη για εγκύους και θηλάζουσες που έρχεται για να βοηθήσει στην κάλυψη αυτών των διατροφικών αναγκών για καλύτερη υγεία μητέρας και μωρού.

 

Κάθε γυναίκα σε κύηση ή θηλασμό θα χρειαστεί να αποφύγει τυχόν διατροφικές ελλείψεις, ώστε να προστατέψει την δική της υγεία, αλλά και του μωρού της. Βοηθός της μαζί με  την υιοθέτηση μιας ισορροπημένης διατροφής έρχεται η πρόταση της Frezyderm με το ειδικά σχεδιασμένο γάλα σε σκόνη Frezylac Mommy για εγκύους και θηλάζουσες .

Το Frezylac Mommy παρέχει στην έγκυο και τη θηλάζουσα γυναίκα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά, όπως υδατάνθρακες, πρωτεΐνες, φυτικές ίνες για καλή εντερική λειτουργία, σίδηρο για προστασία από αναιμία, φυλλικό οξύ και ψευδάργυρο. Περιέχει επίσης προβιοτικά Bifidus για την ενίσχυση της φυσικής άμυνας του οργανισμού και ιδανική αναλογία σε λιπαρά Ω-6 και Ω-3, που έχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες και βοηθούν τη σωστή νευρολογική ανάπτυξη του εμβρύου.

Το Frezylac Mommy δεν περιέχει συντηρητικά ή ζάχαρη και έχει υπέροχη γεύση βανίλιας, ενώ βοηθά επίσης τη γυναίκα που προσπαθεί να συλλάβει προσφέροντας υψηλά αποθέματα βιταμινών και μετάλλων. Θα το βρείτε διαθέσιμο στα φαρμακεία. Η συσκευασία είναι στα 400γρ. και η συνιστώμενη δόση είναι 1-2 μερίδες ημερησίως, των 100ml η κάθε μερίδα.