Αρχική σελίδα Παλαιότερα Sunset Wednesdays στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Sunset Wednesdays στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Καλοκαιρινή πολύχρωμη πρόταση από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο! Όταν ο ήλιος αρχίζει να δύει, η θερμοκρασία γίνεται πολύ πιο ευχάριστη, τα χρώματατου ουρανού πληθαίνουν και η ζωή στο Αττικό Πάρκο γίνεται ακόμα πιό ενδιαφέρουσα: τα ζώα αφυπνίζονται και η δραστηριότητά τους αυξάνει. Η οικογένεια του Πάρκου επιθυμεί να δώσει την ευκαιρία στους φίλους του να το γνωρίσουν στα καλύτερά του, τις τελευταίες ώρες πρίν τη δύση του ηλίου διοργανώνοντας τα Sunset Wednesdays!

Από Τετάρτη 24 Ιουλίου και κάθε Τετάρτη του Αυγούστου με 11 ευρώ αφήστε το μυαλό σας να χαλαρώσει στο μεγαλείο της Φύσης: με μία ευχάριστη βόλτα στα 200 στρέμματα του Αττικού Πάρκου, χωρίς πλήθη και ζέστη, ανακαλύψτε τα 2.000 ζώα από 350 είδη που φιλοξενούνται εκεί και γνωρίστε τα μέσα από τις άκρως ενδιαφέρουσες αλλά και  επιμορφωτικές ιστορίες των ίδιων των φροντιστών τους. Mετά τις 18:30 οι επισκέπτες μπορούν να αξιοποιήσουν την καλοκαιρινή προσφορά μειωμένου εισιτηρίου στα 11 ευρώ για όλους.

Το ΑΖΠ προτείνει: Ξεκινήστε τη βόλτα σας από τους νεοαφιχθέντες και παιχνιδιάρηδες Μυρμηγκοφάγους, θαυμάστε τον Ακίντα -το μικρό Λιονταράκι- να σκαρφαλώνει στο safarijeep του χώρου του, εντυπωσιαστείτε από τους αρχέγονους Δράκους του Κόμοντο και πολλά άλλα που μόνοι σας θ’ ανακαλύψετε. Για να κλείσετε εντυπωσιακά το σούρουπο στο Πάρκο, στις 20:00 γνωρίστε την ομορφιά της Φύσης μέσα από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα των Δελφινιών, πίνοντας την κρύα μπύρα σας και απολαμβάνοντας τραγανιστή πίτσα.

Όσον αφορά το χώρο των Δελφινιών, επειδή υπάρχει περιορισμός αριθμού ατόμων, είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης μέσω του νέου συστήματος e-ticketing του  Αττικού Πάρκου στο http://eticket.atticapark.com/login.aspx?lang=gr

Η προσφορά ισχύει από Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013 και κάθε Τετάρτη του Αυγούστου, πλην της Τετάρτης 14/08/2013, ενώ προσφέρεται ελεύθερο πάρκινγκ.

Περισσότερες πληροφορίες: www.atticapark.com