Αρχική σελίδα Προτάσεις Αγοράς Anti Lice & Lice Protect για τις ψείρες και τις κόνιδες

Anti Lice & Lice Protect για τις ψείρες και τις κόνιδες

Τα νέα προϊόντα Anti Lice & Lice Protect της σειράς Lucovit υπόσχονται να κρατήσουν μακριά τις ψείρες και τις κόνιδες από τα κεφαλάκια των παιδιών. Πρόκειται για δύο νέα ιατροτεχνολογικά βοηθήματα για τη θεραπεία των ψειρών και κόνιδων, με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, σύνθεση χωρίς παρασιτοκτόνα και πιστοποιημένη ασφάλεια.

 

ANTI-LICE: Cream Lotion 75ml  -  Θεραπεία των ψειρών και κόνιδων

Η αντιφθειρική cream lotion Anti Lice, χάρη στα φυσικά δραστικά συστατικά της (διμεθικόνη και ειδικό μίγμα αιθέριων ελαίων), σκοτώνει τις ψείρες από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, σε 15 μόνο λεπτά, ανώδυνα και εύκολα! Έχει κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, πιστοποιημένη ασφάλεια (CE medical device), δεν περιέχει παρασιτοκτόνα, είναι εύχρηστη και πρακτική και θα τη βρείτε σε όλα τα φαρμακεία σε τιμή γνωριμίας 9,99€! Η συσκευασία περιέχει ειδικό χτενάκι για την απομάκρυνση των ψειρών και κόνιδων.

 

LICE PROTECT: Spray 100ml  -  Πρόληψη εμφάνισης ψειρών και κόνιδων

To spray Lice Protect δρα προληπτικά έναντι του κινδύνου εμφάνισης ψειρών. Περιέχει ειδικό μείγμα από αιθέρια έλαια που χάρη στο έντονο άρωμα τους απωθούν αποτελεσματικά τις ψείρες από το τριχωτό της κεφαλής κι έτσι ξενοιάζετε από την απειλή της ψείρας. Έχει κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, πιστοποιημένη ασφάλεια (CE medical device), δεν περιέχει παρασιτοκτόνα, είναι εύχρηστο και πρακτικό και θα το βρείτε σε όλα τα φαρμακεία σε τιμή γνωριμίας 9,99€!

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες: www.facebook.com/antilice.gr