Αρχική σελίδα Διαγωνισμοί Παλαιότεροι Διαγωνισμός για 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Πετώντας για την Ειρήνη»

Διαγωνισμός για 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Πετώντας για την Ειρήνη»

Το mamakid.gr σε συνεργασία με το "Λώτινο Ήλιο" σας προσφέρει 5 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της παράστασης την Κυριακή 13 Οκτωβρίου!

Ο «Λώτινος Ήλιος» παρουσιάζει για τη φετινή θεατρική χρονιά την παράσταση «Πετώντας για την Ειρήνη» της Άννας Παπαμάρκου και του Λεωνίδα Ψέλτουρα, μια παράσταση για την Ομόνοια, την Ειρήνη και τη Μη-βία.

 

«Δώστε τα χέρια αδέρφια μου!
Αυτό ‘ναι η Ειρήνη!»
Γ. Ρίτσος

 

Η ιστορία...

Ο Σπίθας, η Δροσιά και η Χρύσα, οι αγαπημένοι ήρωες των παιδιών από την προηγούμενη παράσταση μας: «Ο μεγαλύτερος θησαυρός του κόσμου» μπαίνουν σε μια απίστευτη περιπέτεια. Όλα ξεκινούν όταν η Μάγισσα Διχόνοια αποφασίζει να δημιουργήσει τη «Μεγάλη Αυτοκρατορία της Βίας». Αφού πρώτα φυλακίζει την Ειρήνη, ξετυλίγει το σχέδιό της, ξεκινώντας από τα σχολεία. Τα τρία παιδιά θα βρεθούν στο στόχαστρό της: Ο Σπίθας, που προσπαθεί να ενταχθεί στο καινούριο του σχολείο… Η Δροσιά, που δεν τον συμπαθεί… Η Χρύσα, που φοβάται να υπερασπιστεί το Σπίθα και να μιλήσει… Η μάγισσα τους εμπλέκει σε έναν κύκλο βίας και τους φυλακίζει. Ένα ρομποτάκι, ο Ξερόλας, τα βοηθάει να απελευθερωθούν και τους δείχνει τον τρόπο να χαλάσουν τα σχέδια της Διχόνοιας. Χρειάζονται, όμως, τα τρία μαγικά κλειδιά, που η μάγισσα έχει καλά κρυμμένα: της Ομόνοιας, της Καλοσύνης και της Μη Βίας. Τα παιδιά αποφασισμένα τα αναζητούν στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα. Στην περιπέτειά τους μπαίνουν σε φανταστικούς κόσμους και πετούν πάνω σε δράκους, μαγικά χαλιά και αγέρηδες με έναν και μόνο στόχο: Να απελευθερώσουν την Ειρήνη και να την φέρουν πίσω στη γη.

 

O διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε! Οι νικητές:

ΙΩΣΗΦΙΝΑ ΛΟΣΤΑΡΟΥ
ΕΛΕΝΗ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΙΑΓΟΥΠΗ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΑΝΤΖΑΝΑ
ΜΙΝΑ ΦΑΛΙΔΟΥΡΗ

Ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή!

 

 

Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση δείτε εδώ

 

 

Ημερομηνία δημοσίευσης:  3/10/2013