Αρχική σελίδα Παιδικό Θέατρο «Ο Γιαννάκης» από την ομάδα «aRT»

«Ο Γιαννάκης» από την ομάδα «aRT»

Η ομάδα «aRT» παρουσιάζει  για δεύτερη χρονιά την παράσταση «Ο Γιαννάκης» ένα λαϊκό, παραδοσιακό, διαδραστικό παραμύθι, με ζωντανή μουσική.

«Είναι η περιπέτεια ενός παιδιού, που ξεκινάει ένα ταξίδι, αναζητώντας την τύχη του. Θα καταφέρει ο Γιαννάκης μέσα από δοκιμασίες, προδοσίες και αινίγματα, να μείνει αγνός και τίμιος; Τελικά η αγνή καρδιά, θα νικήσει το ψέμα, τη φιλαργυρία και τον εγωισμό;» Η παράσταση παρουσιάζεται με διαδραστικό τρόπο και ζωντανή μουσική.

 

Συντελεστές
Σκηνοθέτης: Νικολέττα Βλαβιανού
Απόδοση κειμένου: Γιοβάννα Μακκά
Μουσικός: Κωνσταντίνος Ψάλλας
Φως: Γιώργος Σπηλιόπουλος
Κοστούμι-Σκηνικό-Παραγωγή: Καλλιτεχνική εταιρεία «aRT»
Ομάδα «aRT»: Έφφη Αλεξάνδρου, Νικήτας Αναστόπουλος, Δημήτρης Γκουτζαμάνης, Eλένη Καρβέλη,
Γιοβάννα Μακκά, Ρεγγίνα Παντελίδη  και η Νικολέττα Βλαβιανού.

 

Πληροφορίες

Θέατρο Νέου Κόσμου (Κεντρική σκηνή) , Αντισθένους 7 & Θαρύπου, 117 43 Αθήνα, (απέναντι από το κτίριο του ΦΙΞ από την πλευρά της Καλλιρρόης)  Στάση Μετρό-Τραμ «Συγγρού-Φιξ»

Κάθε Κυριακή μεσημέρι - Έναρξη Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Καθημερινές ειδικές παραστάσεις για σχολεία (Για ομαδικές κρατήσεις: Ανθούλα Πατηνιωτάκη, Τηλ. 6974304154 – 2110141784, Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )

 

 

ΓΙΟΡΤΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ «ΓΙΑΝΝΑΚΗ» ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ

Η ομάδα Art,  σας προτείνει να επιλέξετε  για τα γενέθλια και τις γιορτές των παιδιών σας, τη δημιουργική και εκπαιδευτική ψυχαγωγία. Γιορτάστε στο Θέατρο του Νέου Κόσμου με την παράσταση «Ο γιαννάκης» όπου τα παιδιά μπορούν να φωτογραφηθούν και να σβήσουν τα κεράκια τους μαζί με τους ηθοποιούς της παράστασης.

 

Περισσότερα:

http://www.e-yliko.gr/htmls/aisth_agogh/theatro.aspx

https://www.facebook.com/aRToGiannakis