Αρχική σελίδα Διαγωνισμοί Παλαιότεροι Διαγωνισμός για 9 διπλές προσκλήσεις «Xορεύοντας με τα Χρώματα»

Διαγωνισμός για 9 διπλές προσκλήσεις «Xορεύοντας με τα Χρώματα»

Το mamakid.gr σε συνεργασία με το Θέατρο Νέων σας προσφέρει 9 διπλές προσκλήσεις για το Σαββατοκύριακο 21 & 22 Δεκεμβρίου 2013.

Η ιστορία ενός ζωγράφου πάνω σ’ ένα μαγικό χαλί - μια πανέμορφη διαδραστική-συμμετοχική θεατρική παράσταση! Γιατί τα χρώματα μας φανερώνουν τα μυστικά τους και βλέπουμε πως δεν κρύβουν μόνο εικόνες αλλά και συναισθήματα, αναμνήσεις, μουσικές, χορούς…

Στo «Xορεύοντας με τα Χρώματα», ο ζωγράφος μας καλεί να ταξιδέψουμε μαζί του, να δούμε πώς η αγάπη του για τα χρώματα τον οδήγησε να παρατηρήσει, να ανακαλύψει και να αγαπήσει τον κόσμο γύρω του: Τη φύση. Τα δέντρα, τα λουλούδια και τα φυτά. Τα ζώα. Μικρά και μεγάλα. Τους ανθρώπους. Όλους τους ανθρώπους πάνω στη γη. Τον κόσμο μας. Στην παράσταση τα χρώματα αφηγούνται τις δικές τους ιστορίες μ’ έναν τρόπο μοναδικό και μας καλούν να συμμετέχουμε στους χρωματιστούς χορούς τους. Χοροί της γης, του ουρανού, και του νερού, μάς δίνουν την ευκαιρία να πάρουμε μέρος σε διασκεδαστικές και δημιουργικές δράσεις, ακούγοντας εξαίσιες χρωματιστές μουσικές.

Μέσα από την ιστορία ενός ζωγράφου και τη μικρή του περιπέτεια με την τέχνη, μάς αποκαλύπτεται ο κόσμος του. Ο κόσμος των χρωμάτων. Στην παράσταση, ο ζωγράφος, ξεκινά την ιστορία του από την πρώτη επαφή του με τα χρώματα, τότε που ήταν μικρός και χορεύοντας μουτζούρωνε τα πάντα γύρω του και καλεί τους θεατές να κάνουν το ίδιο πάνω στο «μαγικό χαλί» του. Στη συνέχεια μάς καλεί να ταξιδέψουμε μαζί του και να δούμε πως η αγάπη του για τα χρώματα τον οδήγησε να παρατηρήσει, να ανακαλύψει και να αγαπήσει τον κόσμο γύρω του. Τον κόσμο μας. Τη φύση. Τα δέντρα, τα λουλούδια και τα φυτά. Τα ζώα. Μικρά και μεγάλα. Τους ανθρώπους. Όλους τους ανθρώπους πάνω στη γη. Όποιο χρώμα κι αν έχουν. Όπου κι αν ζουν.

Θα κληρωθούν 3 προσκλήσεις για καθεμία από τις παρακάτω παραστάσεις:

Σάββατο 5:30μ.μ., Κυριακή 11:30π.μ. & 3:30μ.μ.


 

Διαβάστε περισσότερα για την παράσταση εδώ.

 

O διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε! Οι νικητές:

 

Σάββατο 5:30μ.μ.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΑΒΡΑΝΑΚΗΣ            
ΣΟΦΙΑ ΠΟΛΥΠΑΘΕΛΛΗ            
ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ


Κυριακή 11:30π.μ.

ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ            
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ            
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΧΑΛΙΑΣΟΥ


Κυριακή 3:30μ.μ.      

ΜΑΡΙΝΑ ΚΙΟΥΣΗ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ
ΠΕΤΡΟΣ ΔΟΞΑΡΑΚΗΣ


 

 

Ημερ/νία δημοσίευσης: 18/12/2013