Αρχική σελίδα Διαγωνισμοί Διαγωνισμός για 2 διπλές προσκλήσεις "Ο μυστικός κήπος"

Διαγωνισμός για 2 διπλές προσκλήσεις "Ο μυστικός κήπος"

Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου για την παιδική παράσταση "Ο μυστικός κήπος" της Μαριάννας Τόλη.

 

Οι προσκλήσεις αφορούν την παράσταση για την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου και ώρα 3.30 μ.μ. Ακολουθούν πληροφορίες για την παράσταση - στο τέλος του άρθρου θα βρείτε το link της συμμετοχής στον διαγωνισμό:

 

Το κλασικό παραμύθι «Ο μυστικός κήπος» μεταμορφώνεται σε μοντέρνο μιούζικαλ από την Μαριάννα Τόλη βασισμένο στο βιβλίο της Φράνσις Χόντγκσον Μπαρνέτ στην Παιδική σκηνή του θεάτρου Αμιράλ. Το έργο παρουσιάζει μια ευαίσθητη εικόνα του κόσμου μας μέσα από τα ώριμα και καθαρά μάτια των παιδιών. Η συγγραφέας Φ.Χ. Μπαρνέτ είπε: «Οι σκέψεις μας είναι δυνατές σαν ηλεκτρικές μπαταρίες. Μπορούν να διαχέουν το καλό σαν τον ήλιο ή να σκορπίσουν το κακό σαν δηλητήριο».

Η ελεύθερη διασκευή της Μαριάννα Τόλη τονίζει πως η θετική δύναμη της σκέψης έχει θεραπευτικές ιδιότητες όταν εκφράζεται μέσω της αγάπης και της φροντίδας προς τη Γη που μας φιλοξενεί. Στην παράσταση, εκτός από την Μαριάννα Τόλη που τη σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί, συμμετέχουν εννέα ηθοποιοί, τραγουδιστές, χορευτές και ακροβάτες, που παίζουν ζωντανά την υπέροχη μουσική του έργου. Θα ακουστούν γνωστά τραγούδια του Πασχάλη, του Ρόμπερτ Γουίλλιαμς, της Μαριάννας Τόλη και επιτυχίες που έχουν αγαπηθεί πολύ.

 

Σημείωμα Σκηνοθέτη:

Το κλασικό παραμύθι του «Μυστικού Κήπου» είναι ένα έργο γεμάτο συμβολισμούς, με έμφαση στην αγάπη για τον άνθρωπο, τα φυτά και τα ζώα. Ο μυστικός κήπος συμβολίζει τον εσωτερικό μας κόσμο, που όταν τον ανακαλύψουμε, μέσω της πραγματικής αγάπης, κατανοούμε το βάθος και τη δύναμή μας. Δε βρίσκω καλύτερη κληρονομιά για να αφήσουμε στα παιδιά μας, από την έννοια της φροντίδας για το συνάνθρωπό μας και τη Φύση. Αυτή η αγάπη πάντα θα βοηθά να ανακαλύπτουμε και να εξοικειωνόμαστε με τα μυστήρια της γέννησης και του θανάτου -του αέναου κύκλου της ζωής- και να ολοκληρωνόμαστε ως άνθρωποι, βοηθώντας θεραπευτικά τους γύρω μας. 

Μαριάννα Τόλη

 

Συντελεστές:

Διασκευή - Σκηνοθεσία: Μαριάννα Τόλη
Επιλογή τραγουδιών: Μαριάννα Τόλη
Χορογραφίες: Αλέξανδρος Κούζιτζκιν
Σκηνικά: Μιχάλης Σδούγκος
Κοστούμια: Από συλλογές  της IoannaKourbela
Φωτισμοί: Γιώργος Λιβανός
Ενορχηστρώσεις: Πέτρος Πολίτης, Χρίστος Σερενές

 

Μουσικοί:

Πιάνο: Χρίστος Σερενές
Βιολί:  Νεφέλη Μαρκάκη
Κιθάρα: Πέτρος Πολίτης
Τσέλο: Νηρέας Μαρκάκης.

 

Πρωταγωνιστούν:

Μαριάννα Τόλη, Γιώργος Λιβανός, Άντεια Ολυμπίου, Στέλλιος Κέλερης, Νεφέλη Μαρκάκη, Φανή Παρλή, Αλεξάνδρα Χασάνι, Πέτρος Πολίτης, Νηρέας Μαρκάκης και η Ράνια Ελευθερίου

 

Παραστάσεις:

Για το κοινό κάθε Κυριακή 11.30 και 15.30
Για τα σχολεία πρωινές παραστάσεις καθημερινά 10.00 -12.00
(Υπεύθυνος παραστάσεων για τα σχολεία: Γιώργος Ζήσης, τηλ.6937373788)

 

Τιμές εισιτηρίων:

Ενήλικες 12€, Παιδιά 8€
Γκρουπ 8€
Ειδικές τιμές για σχολεία: 6€
Διάρκεια: 1 ώρα και 40 λεπτά (μαζί με το διάλειμμα)

 

Ώρες Ταμείου:

Τρίτη και Τετάρτη 10.00 – 13.00 και 17.00 – 20.00
Πέμπτη έως Κυριακή 10.00 – 13.00 και 17.00 – 22.00
Δευτέρα κλειστό

 

Θέατρο Αμιράλ

Αμερικής 10

τηλ. 210-3639385, 2103608856

 

Siteτης παράστασης: www.omystikoskipos.gr

Facebook page: www.facebook.com/omystikoskipos

 

 

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε! Οι νικητές:

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΚΟΠΑΝΑ

 

 

Ημερ/νία δημοσίευσης: 27/1/2015