Αρχική σελίδα Παλαιότερα All About Kids Expo & Chocolate Factory μαζί το Νοέμβριο!

All About Kids Expo & Chocolate Factory μαζί το Νοέμβριο!

To mamakid.gr σας έχει ενημερώσει ήδη για το μοναδικό Εκθεσιακό Διαδραστικό Πολυθέαμα ’All About Kids’’! Τα νεότερα είναι ότι η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 22 Νοεμβρίου 2015, ημερομηνία που συμπίπτει στον ίδιο εκθεσιακό χώρο με τη φιλοξενία του δημοφιλούς Chocolate Factory και θα δώσει την ευκαιρία  για χιλιάδες γονείς και παιδιά να συνδυάσουν την επίσκεψή τους σε δύο σημαντικές δράσεις στον ίδιο εκθεσιακό χώρο!

Παρακάτω ακολουθεί το μήνυμα των διοργανωτών:

"Για πρώτη φορά, φέτος, πραγματοποιούμε όλοι μαζί μία οργανωμένη προσπάθεια εκπροσώπησης του κλάδου της βρεφικής-παιδικής αγοράς, με την Έκθεση All About Kids & Babies, η οποία θα δώσει στους γονείς αλλά και στους επαγγελματίες του χώρου τη δυνατότητα να ενημερωθούν για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που αφορούν στο παιδί, από τη γέννηση του, μέχρι και τα πρώτα χρόνια της ζωής του, μέσα από τα διάφορα στάδια της ανάπτυξής του.

Για αυτό, και με την απόλυτη συμφωνία των εκθετών και των συμμετεχόντων, αποφασίσαμε  σε συνεργασία με τη HELEXPO να διοργανώσουμε την έκθεση από 19 έως 22 Νοεμβρίου 2015, ημερομηνία που συμπίπτει στον ίδιο εκθεσιακό χώρο με τη φιλοξενία του δημοφιλούς Chocolate Factory που είναι τεράστιος πόλος έλξης για χιλιάδες γονείς και παιδιά στον ίδιο εκθεσιακό χώρο.

Σας περιμένουμε όλους σε ένα event, του οποίου το όνομα προδίδει ακριβώς αυτό που αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα όλων μας:

Τα πάντα για το παιδί μας!"

 

Το mamakid.gr είναι Χορηγός Επικοινωνίας της Έκθεσης All About Kids !

 

Ιστότοπος έκθεσης: www.allabout-kids.gr