Αρχική σελίδα Παλαιότερα Η Μικρόπολις επιστρέφει στις Ημέρες Γαστρονομίας 2015

Η Μικρόπολις επιστρέφει στις Ημέρες Γαστρονομίας 2015

Η Μικρόπολις, η μεγαλύτερη στην Ελλάδα, διοργάνωση για παιδιά και γονείς επιστρέφει με την πρότυπη γειτονιά της γεύσης και της διατροφής, αποκλειστικά στις Ημέρες Γαστρονομίας 2015. Εκεί οι μικροί επισκέπτες προσχολικής και σχολικής ηλικίας θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε εργαστήρια, προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης και πολλές άλλες εκδηλώσεις.

Ένα μοναδικό «οικοσύστημα» γευστικών ιστοριών, εμπειριών και δημιουργίας με παιδική αύρα φιλοξενείται, για πρώτη φορά φέτος, στην πρότυπη διοργάνωση για τον πολιτισμό της γεύσης. Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή, 22, 23 και 24 Μαΐου, τα πρωινά του Μουσείου Μπενάκη (Πειραιώς 138) πλημμυρίζουν από υπέροχες γεύσεις και θρεπτικές συνταγές. Συναρπαστικές αφηγήσεις, βιωματικά εργαστήρια, δια-δραστικά προγράμματα και μοναδικές εκδηλώσεις δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας.

Από τις 10:00 το πρωί έως τις 13:30 το μεσημέρι, διάσημοι chefs, αναγνωρισμένοι φορείς και καλλιτεχνικές ομάδες θα μυήσουν και θα ταξιδέψουν τους μικρούς φίλους της Μικρόπολις, στο συναρπαστικό κόσμο της τροφής και της γεύσης. Παιδιά και γονείς θα εντρυφήσουν σε έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής, θα δοκιμάσουν, θα πειραματιστούν και φυσικά θα διασκεδάσουν.

Περισσότερα στο https://www.facebook.com/Mikropolis?fref=ts

 
Ημερομηνία: 22, 23 & 24 Μαΐου
Χώρος: Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138)