Αρχική σελίδα Παλαιότερα Η "Αγκαλιά" γιορτάζει την Ημέρα της Μητέρας στο εμπορικό κέντρο Avenue

Η "Αγκαλιά" γιορτάζει την Ημέρα της Μητέρας στο εμπορικό κέντρο Avenue

Ο Σύλλογος "Αγκαλιά" γιορτάζει την Ημέρα της Μητέρας το Σάββατο 9 Μαΐου στο εμπορικό κέντρο Avenue με πλούσιες γιορτινές εκδηλώσεις για παιδιά και παράλληλα συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για να στηρίξει στηρίζοντας τις μητέρες και τα παιδιά που ενισχύει καθημερινά.

Από τη Δευτέρα 4 έως και το Σάββατο 9 Μαΐου, εθελοντές του Συλλόγου Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Η Αγκαλιά» θα συγκεντρώνουν στο Εμπορικό κέντρο Avenue (Κηφισίας 41-47, Μαρούσι) είδη πρώτης ανάγκης για την υποστήριξη των μητέρων που έχουν ανάγκη. Συγκεκριμένα, κάθε μέρα, από τις 11:00 έως τις 20:00, οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου θα μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα, παιχνίδια, γάλατα, πάνες, ρουχισμό, υποδήματα, κούνιες, καρότσια και άλλα είδη βρεφανάπτυξης για το Σύλλογο «Η Αγκαλιά». Τα είδη προσφοράς μπορούν να είναι καινούργια ή μεταχειρισμένα σε πολύ καλή κατάσταση.

Η γιορτή θα κορυφωθεί το Σάββατο 9 Μαΐου και ώρα 11:00 έως τις 20:00, όταν «Η Αγκαλιά» θα υποδεχτεί στο εμπορικό κέντρο Avenue τους μικρούς επισκέπτες με μουσικά παιχνίδια, event με ξυλοπόδαρους, κλόουν, ταχυδακτυλουργικά, κατασκευές και ζωγραφική, αλλά και πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά και τη Μαμά. Ο «Φούρνος Βενέτη» θα δώσει χαρά και θα μυήσει τους μικρούς chef στα μυστικά της ζαχαροπλαστικής, ο ταχυδακτυλουργός Dio θα “μαγέψει” τους μικρούς φίλους, ενώ η σχολή του make-up artist Φρέντυ Καλομπράτσου θα δώσει “χρώμα” στην εκδήλωση με την τέχνη του face painting. Η Κάισσα Στρατηγική & Φαντασία θα απασχολήσει τα παιδιά με επιτραπέζια παιχνίδια μυστηρίου και στρατηγικής και οι σπουδαστές του τμήματος παιδαγωγικών των ΙΕΚ Ξυνή θα ψυχαγωγήσουν τα παιδιά με θεατρικό παιχνίδι και δημιουργικές κατασκευές. Επίσης πλήθος εθελοντών θα πλαισιώσουν χαρούμενα και δημιουργικά την εκδήλωση (Νεράιδα Μελένια ClownBibo, Φρου-Φρου Τρελοκοτσιδού, Τρελοπαρέα, κ.ά.) O ραδιοφωνικός σταθμός Sfera 102.2 θα στηρίξει την εκδήλωση με live μουσική.

 

Περισσότερα για τον Σύλλογο "Αγκαλιά":  http://www.agalia.org.gr , www.facebook.com/agkalia , Λεωφόρος Αθηνών 84, 104 41 Αθήνα, τηλ.: 210.88.28.788 fax: 210.82.35.121