Αρχική σελίδα Παλαιότερα Σεμινάρια για γονείς από την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

Σεμινάρια για γονείς από την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

Το Συμβουλευτικό Κέντρο για μητέρες/γονείς, παιδιά και εφήβους της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, διοργανώνει ψυχο-εκπαιδευτικά σεμινάρια για μητέρες/γονείς με δωρεάν είσοδο. Δείτε τα θέματα των σεμιναρίων:

 

«Έναρξη νέας σχολικής χρονιάς & η σημασία του προγράμματος στην ψυχο-συναισθηματική εξέλιξη των παιδιών» την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015, 17:30-19:30, στο Κέντρο Αλληλεγγύης, Δομοκού 2 & Φιλαδελφείας, (έναντι Μετρό Στ. Λαρίσης).

Στόχος του σεμιναρίου είναι, μέσα από τη συζήτηση, να απαντήσουμε στα θέματα που απασχολούν τους γονείς με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και να διερευνήσουμε τρόπους καλύτερου προγραμματισμού και οργάνωσης του διαβάσματος των παιδιών. Επίσης, θα συζητηθούν τα οφέλη ενός καλού προγραμματισμού στην ψυχο-συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών. 

 

 «Διάβασμα και ρόλος/εμπλοκή των γονέων» , Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015, 17:30- 19:30, στο Κέντρο Αλληλεγγύης, Δομοκού 2 & Φιλαδελφείας, (έναντι Μετρό Στ. Λαρίσης).

«Πόσο πρέπει να εμπλέκονται οι γονείς στη μελέτη των παιδιών τους;»

«Ποια προσέγγιση είναι πιο ωφέλιμη για το παιδί;»

«Τι συμβαίνει όταν ένα παιδί αρνείται να διαβάσει;»

Στόχος του σεμιναρίου είναι να συζητηθούν λειτουργικοί τρόποι εμπλοκής των γονέων στη διαδικασία της μάθησης με στόχο την ενίσχυση της αυτονομίας και της αυτοεκτίμησης των παιδιών.  

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, παρακαλείσθε να ενημερώσετε για την παρουσία σας. Υπάρχει η δυνατότητα φύλαξης παιδιών 3 ετών και άνω κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.

Πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής στην Πανελλαδική Τηλεφωνική  Γραμμή 115 25  & στο email :  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Ένωση «Μαζί για το Παιδί» 

www.mazigiatopaidi.gr