Αρχική σελίδα Διαγωνισμοί Διαγωνισμός για 2 διπλές προσκλήσεις "Η Λίμνη τό Σκασε"

Διαγωνισμός για 2 διπλές προσκλήσεις "Η Λίμνη τό Σκασε"

Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Η Λίμνη τό Σκασε" από το Κουκλοθέατρο Καραμπόλα για την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015!

 

Οι νικητές:

ΜΑΡΙΑ ΤΑΣΚΟΠΡΟΥ
ΤΑΝΙΑ ΑΡΓΥΡΗ

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ:

Στο Θέατρο της Κούκλας κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα το Κουκλοθέατρο Καραμπόλα παρουσιάζει:

«Η ΛΙΜΝΗ ΤΟ ΣΚΑΣΕ»

Εδώ και μέρες στα Λιανοχορταρούδια το νερό της λίμνης λιγοστεύει. Πρώτος το καταλαβαίνει ο Βάτραχος και φωνάζει τα ζώα να τους το ανακοινώσει. Προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποκαταστήσουν το νερό της λίμνης αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο. Τότε παρουσιάζεται ο Γάτος και υπόσχεται να τους βοηθήσει. Τα ζώα μην έχοντας άλλη λύση τον εμπιστεύονται. Τα πράγματα όμως πηγαίνουν απ’ το κακό στο χειρότερο! Τα δέντρα ξεραίνονται, τα ζώα κοντεύουν να αφανιστούν, και το νερό χάνεται κατά ένα περίεργο τρόπο. Παράξενα πράγματα! θα καταφέρουν άραγε οι Λιανοχορταριώτες να σώσουν τον τόπο τους; Και πως θα το κάνουν αυτό;

Μια διαδραστική παράσταση για μικρούς και μεγάλους με χειροποίητες κούκλες που ζωντανεύουν παραμύθια και τα συνοδεύουν ήχοι παραδοσιακών κρουστών και τραγουδιών. Οι μικροί θεατές συμμετέχουν ενεργά στην παράσταση βοηθώντας τους ήρωες να σώσουν τη λίμνη που στερεύει. Στόχος της παράστασης η εμψύχωση των παιδιών και η πεποίθηση ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία αρκεί να είμαστε ενωμένοι. Η ιστορία είναι εμπνευσμένη από παιχνίδια και τραγούδια που μοιραστήκαμε με τα παιδιά που φιλοξενούνται στον Ξενώνα των Γιατρών του Κόσμου. Το νανούρισμα στα περσικά “ολα λοϊε” μας το έμαθαν αυτά τα παιδιά και οι μαμάδες τους.

ΚΕΙΜΕΝΟ Φεβρωνία Ρεϊζίδου
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΚΛΑΣ Φεβρωνία Ρεϊζίδου, Χριστίνα Στουραΐτη
ΚΟΥΚΛΟΠΑΙΖΟΥΝ  Φεβρωνία Ρεϊζίδου , Αγγελική Βλασοπούλου, Χριστίνα Στουραΐτη,
ΚΡΟΥΣΤΑ Λαμπρινή Αρβανιτίδου
ΚΙΘΑΡΑ Γιώργος Καψάλης

Διάρκεια 50’

Κυριακές: 1 Νοεμβρίου και 6 Δεκεμβρίου

ώρα 12:00

Στο Θέατρο της Κούκλας, Ψαρουδάκη 34, Κάτω Πατήσια, κοντά στον Ηλεκτρικό Σταθμό

Εισ. 7 ευρώ, Τηλ. Κρατήσεων: 2108323714, 6979500615