Αρχική σελίδα Διαγωνισμοί Διαγωνισμός για 5 διπλές προσκλήσεις "Πόση Γη χρειάζεται ο Άνθρωπος"

Διαγωνισμός για 5 διπλές προσκλήσεις "Πόση Γη χρειάζεται ο Άνθρωπος"

Kερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Πόση Γη χρειάζεται ο Άνθρωπος" για την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου και ώρα 11.00 π.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Πόση Γη χρειάζεται ο Άνθρωπος; Ποια είναι η σχέση του με την απληστία; Κι η εξουσία, ποιο ρόλο παίζει στη καθημερινή μας ζωή; Οι απαντήσεις στο έργο του Λέοντα Τολστόι, "Πόση Γη χρειάζεται ο Άνθρωπος", με το οποίο θα ανοίξει η Παιδική Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Η βραβευμένη νεανική θεατρική ομάδα THE 3RD PERSON THEATRE GROUP  επιμελείται αυτή την παράσταση η οποία συνδυάζει   την αφήγηση με τον χορό και τη μουσική.

Χρώματα, φώτα, ήχοι, χορός, τραγούδια, αυτοσχεδιασμοί, μεταμφιέσεις και αφήγηση γεμίζουν την αίθουσα για να χαρίσουν  την φαντασμαγορία ενός κλασικού έργου, ανεβασμένου σε ένα κλασικό θέατρο, μέσα από τη σύγχρονη ματιά νέων δημιουργών, μια εμπειρία μοναδική, τόσο για τους μικρούς όσο και για τους μεγάλους!

Ο Τολστόι γράφει ένα παραμύθι για την απληστία, το οποίο σύμφωνα με τον  Τζέιμς Τζόυς είναι «Η πιο μεγάλη ιστορία που γνώρισε ποτέ η παγκόσμια λογοτεχνία».

Διαβάστε περισσότερα για την παράσταση εδώ.

 

Οι νικητές:

KATΕΡΙΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΡΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΡΟΥΣΣΟΥ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΟΥΠΑΣ
ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

 

 

Ημερ/νία δημοσίευσης: 23/2/2016