Αρχική σελίδα Παλαιότερα Η "Αγκαλιά" γιορτάζει την Ημέρα της Μητέρας στο εμπορικό κέντρο RIVER WEST

Η "Αγκαλιά" γιορτάζει την Ημέρα της Μητέρας στο εμπορικό κέντρο RIVER WEST

Ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Η Αγκαλιά» γιορτάζει την Ημέρα της Μητέρας την Κυριακή 8 Μαΐου στο εμπορικο κέντρο RIVER WEST με ένα πλούσιο πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους και με συγκέντρωση ειδών για την υποστήριξη των μητέρων που έχουν ανάγκη.

 

Η γιορτή θα κορυφωθεί την Κυριακή 8 Μαΐου από τις 11:00 έως τις 20:00, όταν «Η Αγκαλιά» θα υποδεχτεί στο εμπορικό κέντρο RIVER WEST τους μικρούς επισκέπτες με μουσικά παιχνίδια, event με ξυλοπόδαρους, κλόουν, ταχυδακτυλουργικά, κατασκευές και ζωγραφική, αλλά και πολλές εκπλήξεις και δώρα για τα παιδιά και τη Μαμά.

Σημειώνεται ότι από τη Τετάρτη 4 έως και τη Κυριακή 8 Μαΐου, εθελοντές του Συλλόγου Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Η Αγκαλιά» θα συγκεντρώνουν στο Εμπορικό κέντρο RIVER WEST είδη πρώτης ανάγκης για την υποστήριξη των μητέρων που έχουν ανάγκη. Συγκεκριμένα, κάθε μέρα, από τις 11:00 έως τις 20:00, οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου θα μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα, παιχνίδια, γάλατα, πάνες, ρουχισμό, υποδήματα, κούνιες, καρότσια και άλλα είδη βρεφανάπτυξης για το Σύλλογο «Η Αγκαλιά». Τα είδη προσφοράς μπορούν να είναι καινούργια ή μεταχειρισμένα σε πολύ καλή κατάσταση.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Στο γιορτινό πρόγραμμα της Κυριακής, τα Ζαχαροπλαστεία «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ» θα δώσουν χαρά και θα μυήσουν τους μικρούς chef στα μυστικά της ζαχαροπλαστικής, ο ταχυδακτυλουργός Dio θα “μαγέψει” τους μικρούς μας φίλους,  ενώ η σχολή του make-upartist Φρέντυ Καλομπράτσου θα δώσει “χρώμα” στην εκδήλωση με την τέχνη του facepainting. Οι σπουδαστές του τμήματος παιδαγωγικών των ΙΕΚ Ξυνή θα ψυχαγωγήσουν τα παιδιά με μουσικοκινητικά παιχνίδια και δημιουργικές κατασκευές. Επίσης πλήθος εθελοντών θα πλαισιώσουν χαρούμενα και δημιουργικά την εκδήλωση (Παιδικά Γλέντια με μπαλονοκατασκευές, Φρου-Φρου Τρελοκοτσιδού, κ.ά.) και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν κληρώσεις από το Σύλλογο «Η Αγκαλιά» με πλούσια δώρα για τη Μαμά και το παιδί. O ραδιοφωνικός σταθμός Sfera 102.2 θα στηρίξει την εκδήλωση με ένα τρίωρο live radio show με την Γιώτα Τσιμπρικίδου και ένα δίωρο DJ set.

Το mamakid.gr είναι χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 210 8828788, Facebook: www.facebook.com/agkalia