Αρχική σελίδα Παλαιότερα "Ψάχνοντας την Ντόρι" - η νέα ταινία της Disney-Pixar

"Ψάχνοντας την Ντόρι" - η νέα ταινία της Disney-Pixar

Οι αστείοι και αξέχαστοι χαρακτήρες του "Ψάχνοντας τον Νέμο" που γνωρίσαμε πριν 13 χρόνια στην οποία δόθηκε Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων, συνεχίζουν τα θαλάσσια κατορθώματά τους και πρωταγωνίστρια αυτή τη φορά είναι το ξεχασιάρικο ψάρι Ντόρι, η οποία…απρόβλεπτα θυμάται τη χαμένη της οικογένεια – και ξεκινά έτσι μια νέα, απίθανη περιπέτεια.

To πιο ξεχασιάρικο μπλε ψαράκι η Ντόρι, θυμάται ότι κάπου στον ωκεανό έχει μια οικογένεια που την αγαπά και την περιμένει. Η τρελή αναζήτηση για να βρει τους γονείς της ξεκινά από την 1η Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους με τη νέα ταινία της Disney-Pixar.

Η Ντόρι, ξεκινά παρέα με τους φίλους της, Μάρλιν και Νέμο, μία διαδρομή με αξέχαστες συναντήσεις με πλάσματα του βυθού που σφύζουν από χιούμορ, όπως ένα χταπόδι χαμαιλέοντα, ενώ η ιστορία χαρίζει απλόχερα εικόνες απαράμιλλης ομορφιάς, γέλιο, συγκίνηση και αγωνία. Στην ελληνική μεταγλώττιση, οι θρυλικοί Δήμητρα Παπαδοπούλου και Θοδωρής Αθερίδης επιστρέφουν, δίνοντας ξανά τις φωνές τους στην Ντόρι και τον Μάρλιν αντίστοιχα, εμπλουτίζοντας τους χαρακτήρες με το κωμικό τους ταλέντο.

Τι συμβαίνει στον συναρπαστικό βυθό θα το ανακαλύψετε από την 1η Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood σε 3D, καθώς και σε πλήθος προϊόντα, βιβλία, είδη διασκέδασης, αξεσουάρ και πολλά άλλα!