Αρχική σελίδα Παλαιότερα Το Δελφινάριο στο Αττικό Πάρκο

Το Δελφινάριο στο Αττικό Πάρκο

Αυτό το καλοκαίρι, 4 νέοι φίλοι περιμένουν να τους επισκεφτείτε. Η Χλόη, ο Ιάσονας, ο Ερμής και η Κάλλια έχουν ένα νέο σπίτι, το Δελφινάριο του Αττικού Πάρκου και θα σας ξετρελάνουν με τα χαρωπά κόλπα τους!

Τα 4 ρινοδέλφινα ανήκουν στο ενδημικό είδος της Μαύρης θάλασσας τα άτομα του οποίου μπορεί να ξεπερνούν τα 3,5 μέτρα σε μήκος και να φτάνουν έως και τα 300 κιλά.

Τα δελφίνια του Αττικού Πάρκου μπορείτε να τα δείτε τις ώρες των παραστάσεων στην πισίνα επιφάνειας 1.300 τ.μ. όπου κολυμπούν, τις καθημερινές στις 12.00 το μεσημέρι και 17.30 και τα Σαββατοκύριακα στις 12.00, 14.30 και 17.30 με εισιτήριο 3€ επιπλέον της εισόδου του πάρκου. Οι 1.100 θέσεις θεατών σας περιμένουν για να απολαύσετε τα περίτεχνα κόλπα των δελφινιών και να τα δείτε μέσα από τα ειδικά τζάμια πώς φαίνονται μέσα στο νερό.

Επίσης, μπορείτε να δείτε και τα 2 θαλάσσια λιοντάρια που φιλοξενούνται στον χώρο του Δελφιναρίου.

Το Δελφινάριο συμμετέχει, επίσης, σε ερευνητικά προγράμματα για έρευνα σε σχέση με την ακουστική αντίληψη των δελφινιών.

Περισσότερα για το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο διαβάστε στο άρθρο μας εδώ

Πάρτε μέρος στον Διαγωνισμό μας για να κερδίσετε 10 ετήσιες κάρτες εισόδου για το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο! Κάντε κλικ εδώ.