Αρχική σελίδα Παλαιότερα Κύκλος σεμιναρίων για γονείς με θέμα «Εικόνα εαυτού: Βοηθώντας το παιδί μου να έχει αυτοεκτίμηση»

Κύκλος σεμιναρίων για γονείς με θέμα «Εικόνα εαυτού: Βοηθώντας το παιδί μου να έχει αυτοεκτίμηση»

Το Εκπαιδευτικό τμήμα του Θεάτρου Νέων διοργανώνει κύκλο σεμιναρίων για γονείς με θέμα «Εικόνα εαυτού: Βοηθώντας το παιδί μου να έχει αυτοεκτίμηση» με εμψυχώτρια την κ. Μαρία Μαραγκοπούλου: Ψυχοθεραπεύτρια - Κοινωνική Λειτουργός (ΜDΚοινωνική Ψυχιατρική – Παιδοψυχιατρική)

Τα παιδιά και οι νέοι έχουν ανάγκη όσο τίποτα άλλο να νιώθουν ικανοί και άξιοι. Αυτό είναι ίσως η σπουδαιότερη κληρονομιά που μπορούν να πάρουν από τους γονείς τους και το σχολείο. Στο σπίτι όμως τα πράγματα δεν είναι απλά. Τι χρειάζεται να κάνει ο γονιός για να ενισχύσει την αυτοεκτίμηση του παιδιού του; Στον χρήσιμο αυτό κύκλο σεμιναρίων για γονείς θα αναφερθούν οι καλές πρακτικές για αύξηση της κατανόησης και ενδυνάμωση της σχέσης μας με τα παιδιά μας.

Τα εργαστήρια αποτελούνται από τρεις συναντήσεις διάρκειας 4 ωρών στις ημερομηνίες: 16/12, 23/12 &13/1, ενώ το κόστος συμμετοχής είναι 120€ (έκπτωση 10% για προπληρωμή).

Ο κύκλος σεμιναρίων θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο "Ακαδήμεια" , Μαραθωνομάχων 8, Ακαδημία Πλάτωνος, τηλ. 210 5125600, www.akademeia.gr

Το mamakid είναι χορηγός επικοινωνίας του Θεάτρου Νέων και του Πολιτιστικού Κέντρου "Ακαδήμεια"

 

Ημερ/νία δημοσίευσης: 6 Δεκεμβρίου 2010