Αρχική σελίδα Διαγωνισμοί Παλαιότεροι Διαγωνισμός για 3 διπλές προσκλήσεις στην παράσταση "Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Μαγεμένο Δάσος"

Διαγωνισμός για 3 διπλές προσκλήσεις στην παράσταση "Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Μαγεμένο Δάσος"

Το mamakid σας προσφέρει 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Μαγεμένο Δάσος" στο Θέατρο "Δημήτρης Ποταμίτης" για την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι.

Πρόκειται για μια ζωηρή παράσταση για παιδιά από τη θεατρική ομάδα ΟΝΕΙΡΟΥΣ με κεντρικό θέμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες και σκοπό της να ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους, μέσα από ένα διασκεδαστικό και διδακτικό παραμύθι, στη μαγεία του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας.

Η σοφή Βάγια η Κουκουβάγια που ζει στο Μαγεμένο Δάσος, εξηγεί στα ζώα τη σημασία των Ολυμπιακών Αγώνων, τονίζοντας το μεγαλείο και τη σπουδαιότητά τους. Καλεί τα ζώα να σταματήσουν τον πόλεμο και τις ταραχές και να γίνει Ολυμπιακή Εκεχειρία. Ποιό ζώο θα κερδίσει τα περισσότερα μετάλλια για να γίνει ο βασιλιάς του δάσους; Ο Φόξυ η πονηρή αλεπού θα προσπαθήσει να γίνει αργηχός, ενώ ο Φρανσουά το λιοντάρι πρέπει να αποδείξει ότι ο τίτλος του ανήκει.

 

Σας ενημερώνουμε ότι ο διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε. Τα ονόματα των νικητών:

1. ΕΛΛΗ ΓΚΙΝΑΚΗ

2. ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΩΥΣΙΔΟΥ

3. ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΕΡΨΙΑΔΟΥ

 

Ευχαριστούμε όλους σας για τη συμμετοχή! 

 

Ημερ/νία δημοσίευσης: 16 Δεκεμβρίου 2010