Αρχική σελίδα Νέα Σεμινάριο για Γονείς και παράλληλο Εργαστήρι για Παιδιά κάθε Πέμπτη

Σεμινάριο για Γονείς και παράλληλο Εργαστήρι για Παιδιά κάθε Πέμπτη

Ένα πρωτότυπο και ιδιαίτερα πρακτικό σύστημα σεμιναρίων εγκαινιάζει το Εκπαιδευτικό Τμήμα του Θεάτρου Νέων κάθε Πέμπτη ξεκινώντας από τις 3 Φεβρουαρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ακαδήμεια». Την ίδια ώρα, πραγματοποιούνται ένα Σεμινάριο για Γονείς και ένα Εργαστήρι απασχόλησης για Παιδιά, με ανταγωνιστική τιμή, ώστε οι γονείς να παρακολουθούν το σεμινάριο και να αφήνουν τα παιδιά τους στα έμπειρα χέρια των εμψυχωτών.

Αυτή την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου το Σεμινάριο για Γονείς έχει το πάντα επίκαιρο θέμα «Όρια και επικοινωνία στην οικογένεια» και πραγματοποιείται από την κα Μαρία Μαραγκοπούλου, Ψυχοθεραπεύτρια – Κοινωνική Λειτουργό, MScΚοινωνική Ψυχιατρική – Παιδοψυχιατρική Ιατρικής Σχολής Ιωαννίνων.

Θα συζητηθούν: Να βάζω το παιδί μου τιμωρία ή όχι; Πώς να επικοινωνήσω με τα μέλη της οικογένειάς μου; Τι κάνω λάθος και όλο τσακώνομαι με τα παιδιά μου; Τι να κάνω όταν τσακώνονται τα παιδιά μου μεταξύ τους;  Ο γονιός χρειάζεται να προσφέρει στο παιδί του μια οριοθετημένη κατάσταση μέσα σε ένα επικοινωνιακά γόνιμο περιβάλλον. Οι γονείς που θα συμμετάσχουν στο εργαστήρι θα δουλέψουν μέσα από την προσωπική τους οπτική και εμπειρία με στόχο να εμπλουτίσουν την οικογενειακή αλληλεπίδραση με την επιστροφή τους στο σπίτι.

Το Εργαστήρι για Παιδιά 4 - 12 ετών θα περιλαμβάνει θεατρικό εργαστήρι με εμψυχώτρια την κα Μαρία Βουβούση, Νηπιαγωγό, Δασκάλα Δράματος, MA: Management in Education

Δηλώσεις συμμετοχής έως: Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011
Κόστος Συμμετοχής στο σεμινάριο για γονείς: 30 ευρώ
Κόστος Συμμετοχής στο εργαστήρι για παιδιά: 20 ευρώ
Ημερομηνία & ώρα: Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011, ώρα 5:15 μ.μ.– 8:15 μ.μ.

Πληροφορίες – Κρατήσεις:Πολιτιστικό Κέντρο «Ακαδήμεια», Μαραθωνομάχων 8, Ακαδημία Πλάτωνος, τηλ.: 210-5125600, Ώρες 9:00π.μ. – 6:00μ.μ., e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , www.akademeia.gr , www.theatroneon.com