Αρχική σελίδα Διαγωνισμοί 30 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Μαγεμένο Δάσος"

30 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Μαγεμένο Δάσος"

"Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Μαγεμένο Δάσος" είναι μια ζωηρή παράσταση για παιδιά από τη θεατρική ομάδα ΟΝΕΙΡΟΥΣ με κεντρικό θέμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες και σκοπό της να ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους, μέσα από ένα διασκεδαστικό και διδακτικό παραμύθι, στη μαγεία του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας.

Το έργο διαδραματίζεται σε ένα Μαγεμένο Δάσος. Εκεί είναι ο τόπος όπου απελευθερώνονται τα ζώα που έχουν μεγαλώσει στην ανθρώπινη αιχμαλωσία. Στο δάσος υπάρχει ένα Ιερό Δέντρο, στο οποίο ζει η Βάγια η κουκουβάγια. Η Βάγια είναι το μόνο ζώο το οποίο έχει γεννηθεί στο Μαγεμένο Δάσος. Όλοι τη θεωρούν σοφή και σέβονται τις απόψεις της.

Τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο στο Μαγεμένο Δάσος έχουν ξεσπάσει ταραχές. Τα ζώα τσακώνονται μεταξύ τους όλη την ώρα. Ο Μπάμπος το ποντικάκι, επειδή φοβάται πολύ, παίρνει την απόφαση να ζητήσει τη βοήθεια της Βάγιας. Η Βάγια ακούει το αίτημα του, το σκέφτεται και βρίσκει τη λύση προκειμένου να σταματήσουν ο πόλεμος και οι ταραχές: να γίνουν Ολυμπιακοί Αγώνες!

Η παράσταση παρουσιάζεται στην Παιδική Σκηνή του Θεάτρου "Δημήτρης Ποταμίτης", μια σκηνή με μεγάλη ιστορία στο παιδικό θέατρο.

Διαβάστε περισσότερα για την παράσταση εδώ

 

Επιστροφή στον ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ