Αρχική σελίδα Διαγωνισμοί 30 DVD με αγαπημένους τίτλους παιδικών ταινιών

30 DVD με αγαπημένους τίτλους παιδικών ταινιών

Κερδίστε DVD με αγαπημένες ταινίες, κλασσικές και νέες! Θα κληρωθούν 5 DVD από καθέναν από τους παρακάτω ξεχωριστούς και αγαπημένους τίτλους!

 

Ο Πλανήτης των Θησαυρών

Πιστή στην παράδοσή της, η Disney µας φέρνει άλλη µια κλασική ιστορία για τις περιπέτειες ενός γενναίου αγοριού που αναζητά το πεπρωµένο του. Διαστηµικά ταξίδια σ’ ένα παράλληλο σύµπαν: αυτή είναι η ζωή του Tζιµ που διασχίζει, µ’ ένα φανταστικό σκάφος και ένα πλήρωµα εξωγήινων, χιλιάδες έτη φωτός γεµάτα αστρικές θύελλες. Στο πρόσωπο του χαρισµατικού µάγειρα Tζον Σίλβερ, ο Tζιµ βρίσκει έναν έµπιστο φίλο που τον καθοδηγεί και του αποκαλύπτει όλα τα µυστικά των συµπαντικών περιπλανήσεων.

Σύντοµα, όµως, ο Tζιµ ανακαλύπτει ότι ο Σίλβερ προετοιµάζει ανταρσία για να αναλάβει τη διακυβέρνηση του σκάφους. Bαθιά πληγωµένος το αγόρι γίνεται άντρας και βρίσκει τη δύναµη να αντιµετωπίσει µόνος του την εξέγερση. Mια πραγµατικά εκπληκτική κινηµατογραφική µεταφορά µιας από τις πιο αγαπηµένες περιπέτειες της παγκόσµιας λογοτεχνίας “Tο Nησί του Θησαυρού” του Pόµπερτ Στίβενσον, µε δυνατά εφέ και υπέροχη µουσική.

 

Μαίρη Πόππινς

Ταξιδέψτε σε έναν μαγευτικό κόσμο, όπου απρόβλεπτα κινούμενα σχέδια συνδυάζονται με μοναδικά οπτικά εφφέ και βραβευμένη με Οscar® μουσική, δημιουργώντας την πιο αγαπημένη και συναρπαστική ταινία του Walt Disney. Η “Μαίρη Πόππινς” επιστρέφει δυναμικά με την πιο ανανεωμένη εμφάνισή της μέχρι σήμερα, στη συλλεκτική 2-disc 45η Επετειακή Ειδική Έκδοση!

Μόλις συναντήσετε την “σχεδόν τέλεια” νταντά Μαίρη Πόππινς (Τζούλι Άντριους) τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο. Κάθε αγγαρεία, μετατρέπεται μονομιάς σε παιχνίδι και κάθε συνηθισμένη μέρα με μαγικό τρόπο μεταμορφώνεται σε μια ξεχωριστή περιπέτεια. Μαζί της, θα γνωρίσετε αξέχαστους χαρακτήρες, ανάμεσά τους και τον αξιαγάπητο, πολυτάλαντο καπνοδοχοκαθαριστή Μπερτ (Ντικ Βαν Ντάικ), που θα σας ξεναγήσουν σε έναν ονειρεμένο, παραμυθένιο κόσμο.

 

Μπολτ

Eτοιμαστείτε για την πιο φοβερή περιπέτεια που έχετε δει καθώς ο Μπολτ, o πιο κουλ ήρωας δράσης στην Γη, και εγώ, ο Ρίνο, ο πιστός του συνέταιρος και δεξί του χέρι χάμστερ, ξεκινάμε για μία υπερμυστική αποστολή!

Μιας και είμαι το μισό από αυτό το δυναμικό ζευγάρι, θα σας πληροφορήσω σχετικά. Την μια μέρα παρακολουθώ τον Μπολτ στην τηλεόραση, και την επόμενη δουλεύω μαζί με τον αγαπημένο μου ήρωα σε αόρατη λειτουργία! Πρέπει να κάνουμε όλη την διαδρομή από την Νέα Υόρκη στο Χόλυγουντ για να κατατροπώσουμε τις δυνάμεις του κακού και να σώσουμε την αξιαγάπητη κα Πέννυ από τον απόλυτο κίνδυνο. Αλλά μην ανησυχείτε – οπλισμένοι με το ʻυπέρ γάβγισμαʼ του Μπολτ και τις κυλιόμενες μπάλες μου κεραυνού, είμαστε έτοιμοι για τα πάντα.

 

Φαντασία 2000

Το όραμα του Γουόλτ Ντίσνεϊ να δημιουργήσει ένα «φιλμ–κονσέρτο» με μουσικό ρεπερτόριο που θα εναλλάσσεται συνεχώς γίνεται πραγματικότητα 60 χρόνια μετά με το υπερθέαμα «Fantasia/Φαντασία 2000»!

Απολαύστε μια πανδαισία χρωμάτων, μουσικής και κινουμένων σχεδίων που φτιάχτηκε για να χαρίσει μια νέα ονειρική εμπειρία σε μικρούς και μεγάλους.

Εμπνευσμένη από την εξαιρετική κλασική ταινία «Fantasia/Φαντασία», περιέχει 7 ολοκαίνουρια κομμάτια, όπου οι νότες ακολουθούν τις εικόνες βήμα-βήμα ξετυλίγοντας τη μαγεία της ιστορίας...

 

 

Ρομπέν των Δασών

Μια φορά και έναν καιρό, σε μια μακρινή χώρα, ένας θρύλος εκτυλίχτηκε για μια μοναδική ιστορία φιλίας και θάρρους…

Ο γενναίος Ρομπέν των Δασών, μαζί με τους πιστούς του συντρόφους, θα μπλέξουν σε φοβερές περιπέτειες για να βοηθήσουν τους φτωχούς του δάσους του Σέργουντ και να διώξουν τον παράνομο βασιλιά. Ο Ρομπέν δεν θα ησυχάσει αν δεν επαναφέρει στο θρόνο τον Ρίτσαρντ και κατακτήσει την καρδιά της Λαίδης Μάριαν. Μπείτε κι εσείς στον κόσμο του Ρομπέν των Δασών και ζήστε ανεπανάληπτες στιγμές μέσα από τα παιχνίδια, τις έξτρα σκηνές, τα τραγούδια και όλο το πλούσιο υλικό που θα βρείτε στη μοναδική έκδοση αυτού DVD. Μια νέα, ειδική έκδοση, με ψηφιακή επεξεργασία και 5.1 Surround ήχο που σας υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις!

 

Η Ιστορία του Ντεσπερό

Μια γλυκιά και διασκεδαστική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων για όλη την οικογένεια, βασισμένη στο ομώνυμο best-seller!

Μια φορά και έναν καιρό… ήταν ένας μικρός μα τολμηρός και θαρραλέος ποντικός, που ήθελε να γίνει ιππότης. Διωγμένος απ’ το σπίτι του λόγω της ανήκουστης επιθυμίας του, ο Ντεσπερό μαζί με τον καλοσυνάτο αρουραίο φίλο του, ξεκινούν ένα περιπετειώδες ταξίδι που τελικά θα τους οδηγήσει στο μακρινό βασίλειο της Ντορ, όπου η πριγκίπισσά του κινδυνεύει!

 

 

 

Τα DVD είναι ευγενική προσφορά της SONY PICTURES HOME ENTERTAINMENT HELLAS.

 

 

 

 

 

 

Επιστροφή στον ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ