Αρχική σελίδα Διαγωνισμοί Παλαιότεροι Διαγωνισμός για 3 διπλές προσκλήσεις στην παράσταση «Ο Εγωιστής Γίγαντας»

Διαγωνισμός για 3 διπλές προσκλήσεις στην παράσταση «Ο Εγωιστής Γίγαντας»

Το mamakid σας προσφέρει 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Ο Εγωιστής Γίγαντας" για την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011, ώρα 11.15 π.μ.

Πρόκειται για τη γνωστή τρυφερή ιστορία του Όσκαρ Ουάιλντ, που παίζεται για 2η συνεχή χρονιά από το θίασο «ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» στην παιδική σκηνή του θεάτρου ΑΠΟΘΗΚΗ.

Κάπου στην Βόρια Ιρλανδία υπάρχει ένας απίθανος κήπος, με πανέμορφα δέντρα, κάθε λογής λουλούδια και χιλιάδες μελωδικά πουλιά! Ο κήπος ανήκει σ’ έναν Γίγαντα, ο οποίος λείπει για χρόνια σ’ ένα μέρος μακρινό. Σ’ αυτόν τον κήπο, κάθε μέρα μαζεύονται τα παιδιά και παίζουν,γιατί στην μικρή τους πόλη, δεν υπάρχει άλλος ελεύθερος χώρος.

Κάποια μέρα ο Γίγαντας επιστρέφει και βλέπει τα παιδιά. Ενοχλημένος τα διώχνει καιβάζει φράκτες σε όλες τις εισόδους για να μην μπει κανείς. Από εκείνη την στιγμή ο κήπος ερημώνει…Φεύγουν τα πουλιά, τα λουλούδια αρνιούνται να φυτρώσουν και στον κήπο απλώνεταιτο Χιόνι, η Παγωνιά, το Χαλάζι και ο Βοριάς.Ο πανέμορφος κήπος μεταβάλλεται σ’ ένα απέραντοχειμωνιάτικο, παγωμένο τοπίο.

Άραγε, το γέλιο ενός παιδιού, θα μπορέσει να λιώσειτην παγωμένη καρδιά ενός ΕΓΩΙΣΤΗ ΓΙΓΑΝΤΑ;

Ο διαγωνισμός μας έχει λήξει! Οι νικητές είναι:

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΙΕΡΩΝΥΜΑΚΗ
ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ

Ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή! 

 

Οι διαγωνισμοί του mamakid δημοσιεύονται στα www.diagonismos.gr, www.nethall.gr, www.jaba.gr, kerdiseto.blogspot.com.

Ημερ/νία δημοσίευσης: 4 Φεβρουαρίου 2011