Αρχική σελίδα Διαγωνισμοί Παλαιότεροι Διαγωνισμός για 10 διπλές προσκλήσεις για "Το Ασχημόπαπο" στις 13/2

Διαγωνισμός για 10 διπλές προσκλήσεις για "Το Ασχημόπαπο" στις 13/2

Το mamakid σε συνεργασία με το Θέατρο Νέων σας προσφέρει 10 διπλές προσκλήσεις για την multimedia θεατρική παραγωγή για παιδιά «Το Ασχημόπαπο» για την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011 στις 11.30 π.μ.!

"Το Ασχημόπαπο" είναι ένα σύνθετο θέαμα που χρησιμοποιεί το ΘΕΑΤΡΟ, τη ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ, το ΧΟΡΟ και τις ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ, για να αφηγηθεί με έναν πρωτότυπο και εντελώς ξεχωριστό τρόπο την αγαπημένη ιστορία του μεγάλου Δανού παραμυθά Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.

Η ιστορία του μικρού κύκνου που γεννιέται στη φωλιά μιας πάπιας και φαίνεται να είναι τόσο «διαφορετικός» όσο και «άσχημος» σε σχέση με τα αδέλφια του, είναι ένα από τα πρώτα παραμύθια που έκαναν γνωστό τον Χανς Κρίστιαν Άντερσεν. Σε πολλές χώρες του κόσμου «το ασχημόπαπο» έχει καθιερωθεί σαν έκφραση για κάποιον που η εμφάνιση του δεν «προδίδει» τα ιδιαίτερα χαρίσματά του και γι’ αυτόν το λόγο ο κόσμος αργεί να τον ανακαλύψει ή ακόμη και να τον αποδεχτεί.

Η παράσταση δίνει την ευκαιρία να προσεγγίσουμε την έννοια της διαφορετικότητας και να ανακαλύψουμε την ομορφιά της. Αυτήν την ξεχωριστή και ιδιαίτερη ομορφιά που καθένας μας κουβαλάει και κάνει τον κόσμο μας ακόμη πιο πλούσιο και ενδιαφέροντα.

Στην παράσταση, μέσα από τις χιουμοριστικές και συγκινητικές στιγμές των περιπετειών του Ασχημόπαπου, ανακαλύπτουμε μαζί του πως όσο διαφορετικοί κι αν είμαστε, απ’ όπου κι αν ερχόμαστε, όταν μάθουμε να ζούμε μαζί τότε είναι σίγουρο πως,  όπως λέει και ο ήρωας της ιστορίας μας, «…όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε  να κάνουμε πολύ περισσότερα πράγματα απ’ ό,τι κάποιοι που είναι ίδιοι και κάνουν πάντα τα ίδια…».

Τέλος, μαζί με το μικρό ασχημόπαπο, θα συνειδητοποιήσουμε τους δεσμούς και τη συγγένεια όλων των πλασμάτων που ζουν πάνω στο μικρό πλανήτη μας, πάνω στη μικρή μας Γη!

Η παράσταση παρουσιάζεται στο νέο Πολιτιστικό Κέντρο "Ακαδήμεια", Μαραθωνομάχων 8, Ακαδημία Πλάτωνος, τηλ. ταμείου: 210 5125600 και θα παίζεται μόνο για 2 ακόμη Κυριακές!

Το mamakid είναι χορηγός επικοινωνίας του Θεάτρου Νέων και του Πολιτιστικού Κέντρου "Ακαδήμεια".

Ο διαγωνισμός μας έχει λήξει! Οι νικητές:

ΘΕΟΔΩΡΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΑΝΙΔΗΣ
ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΚΟΥΡΤΗ
DESPOINA ZOYBA
ΦΡΟΣΩ ΤΣΑΡΤΙΝΟΓΛΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΝΟΥΡΗΣ
ΣΟΦΙΑ ΚΟΡΔΟΛΕΜΗ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΔΕΜΕΝΕΓΑ
ΒΙΒΗ ΚΑΝΑΒΟΥ
ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΙΖΙΡΓΙΑΝΝΗ

Ευχαριστούμε όλους σας για τη συμμετοχή! 

 

Οι διαγωνισμοί του mamakid δημοσιεύονται στα www.diagonismos.gr, www.nethall.grwww.jaba.gr, kerdiseto.blogspot.com.

Ημερ/νία δημοσίευσης: 7 Φεβρουαρίου 2011