Αρχική σελίδα Παιδικό Θέατρο «Το Σκλαβί» στο Θέατρο Αριστοτέλειον στη Θεσσαλονίκη

«Το Σκλαβί» στο Θέατρο Αριστοτέλειον στη Θεσσαλονίκη

Στο Θέατρο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ ανεβαίνει «ένα εκπαιδευτικό εργαλείο», η θεατρική παράσταση ΤΟ ΣΚΛΑΒΙ της Ξένιας Καλογεροπούλου.

Από τους πρωτεργάτες του παιδικού θεάτρου με πολυετή δράση και μεγάλες επιτυχίες η κυρία Καλογεροπούλου  αφηγείται με τρυφερότητα την ιστορία μιας δυνατής αγάπης και αφοσίωσης η οποία ζωντανεύει καθημερινά στη σκηνή του Θεάτρου ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ από τις 17 Οκτωβρίου 2010 έως τα τέλη Μαΐου του 2011.

Η μαγεία του θεάτρου φέρει την σκηνοθετική υπογραφή του Τάσου Ράτζου, επενδύεται με τις μουσικές του Νίκου Κυπουργού, ξετυλίγεται από επτά ταλαντούχους ηθοποιούς και ενισχύεται από δύο μουσικούς επί σκηνής.

Επειδή όμως το μέλλον της ανθρωπότητας , τα παιδιά δεν απαλλάσσονται από τα δεινά της, πέρα από τα διδάγματα του παραμυθιού το Θέατρο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ και η Παιδική σκηνή Θεσσαλονίκης  φροντίζουν και για την παραμυθία των μη ευνοημένων. Ένα ευρώ από κάθε μαθητικό εισιτήριο θα καταβάλλεται στο ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΩΝ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ «ΣΤΟΡΓΗ» για την περίθαλψη και θεραπεία τους στην 4500 τ.μ. πτέρυγα που κατασκευάστηκε και εξόπλισε ο σύλλογος σε χώρο του Νοσοκομείο Γ.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ για τις ανάγκες και τη δράση της «ΣΤΟΡΓΗΣ».

 

Πληροφορίες:

Κυριακές στις 11.30 το πρωί (καθημερινές για τα σχολεία)

Κρατήσεις τηλ. 2310262051

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Τάσος Ράτζος (Σκηνοθεσία)
Κώστας Γεράρδος (Κίνηση)
Μαρίνα Κελίδου (Σκηνογραφία)
Ιφιγένεια Μανώλα (Παραγωγή)
Νεφέλη Μυρτίδη (Ενδυματολόγος)
Κατερίνα Μαυροφρύδου (Βοηθός σκηνοθέτη)
Κατερίνα Γραμμενίδη (Βοηθός σκηνοθέτη) 


ΗΘΟΠΟΙΟΙ
Μιχάλης Συριόπουλος
Αναστάσης Παπαδόπουλος
Τατιάνα Τσαπικίδου
Ροζαλία Μιχαλοπούλου
Τριαντάφυλλος Δελής
Γιώτα Τσιότσκα
Έλσα Μουρατίδου
Γιάννης Μαστρογιάννης
Σταυρούλα Αραμπατζόγλου