Αρχική σελίδα Διαγωνισμοί Παλαιότεροι

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ - Παλαιότεροι

Διαγωνισμός για 2 διπλές προσκλήσεις στην παράσταση μαριονέτας "Ο Αλαντίν και το μαγικό λυχνάρι"

Το mamakid και το Θέατρο Μαριονέτας «Γκότση» σας προσφέρουν 2 διπλές προσκλήσεις στην παράσταση μαριονέτας «Ο Αλαντίν & το μαγικό λυχνάρι» για την Κυριακή 30 Ιανουαρίου, ώρα 11.30 π.μ.

Ο Αλαντίν ξεκινάει ένα μαγικό ταξίδι με όπλο του την αθωότητα και με στόχο του να κερδίσει τη ζωή και την αγάπη. Σύμμαχοί του το Τζίνι του Λυχναριού και το πιθηκάκι του ο Αμπού. Εχθρός του ο Βεζίρης Τζαφάρ που διεκδικεί για τον εαυτό του τα μυθικά πλούτη του βασιλείου και το θρόνο.

Η παράσταση παρουσιάζεται στις 30/1 στον Κιν/φο «ΑΒΑΝΑ»  Κηφισίας 234 & Λυκούργου, ΧΑΛΑΝΔΡΙ.

 

Ο διαγωνισμός μας έληξε. Οι νικητές:

1. ΕΥΘΑΛΙΑ ΔΙΠΛΑ

2. ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΥΓΕΡΑΚΗ

Ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή!

 

Οι διαγωνισμοί του mamakid δημοσιεύονται στα www.diagonismos.gr, www.nethall.gr, www.jaba.gr, kerdiseto.blogspot.com.

Ημερ/νία δημοσίευσης: 24 Ιανουαρίου 2011

Διαγωνισμός για μία ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ σε Σεμινάριο για Γονείς & Εργαστήρι για Παιδιά

Το mamakid και το Εκπαιδευτικό Τμήμα του Θεάτρου Νέων σας προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στο διπλό πακέτο Σεμινάριο για Γονείς - Εργαστήριο για Παιδιά αξίας 50 ευρώ!

Την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου το Σεμινάριο για Γονείς έχει το θέμα «Όρια και επικοινωνία στην οικογένεια» και πραγματοποιείται από την κα Μαρία Μαραγκοπούλου, Ψυχοθεραπεύτρια – Κοινωνική Λειτουργό, MScΚοινωνική Ψυχιατρική – Παιδοψυχιατρική Ιατρικής Σχολής Ιωαννίνων.

Το Εργαστήρι για Παιδιά 4 - 12 ετών θα περιλαμβάνει θεατρικό εργαστήρι με εμψυχώτρια την κα Μαρία Βουβούση, Νηπιαγωγό, Δασκάλα Δράματος, MA: Management in Education

Ημερομηνία & ώρα: Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011, ώρα 5:15 μ.μ.– 8:15 μ.μ.

Χώρος: Πολιτιστικό Κέντρο «Ακαδήμεια», Μαραθωνομάχων 8, Ακαδημία Πλάτωνος

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Σας ενημερώνουμε ότι ο διαγωνισμός μας έχει λήξει. Νικήτρια:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΟΥΖΑ

Ευχαριστούμε όλους σας για τη συμμετοχή!

 

Οι διαγωνισμοί του mamakid δημοσιεύονται στα www.diagonismos.gr, www.nethall.gr, www.jaba.gr, kerdiseto.blogspot.com.

Ημερ/νία δημοσίευσης: 26 Ιανουαρίου 2011

Διαγωνισμός για 10 διπλές προσκλήσεις για "Το Ασχημόπαπο" στις 6/2

Το mamakid σε συνεργασία με το Θέατρο Νέων σας προσφέρει 10 διπλές προσκλήσεις για την multimedia θεατρική παραγωγή για παιδιά «Το Ασχημόπαπο» για την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2010!

"Το Ασχημόπαπο" είναι ένα σύνθετο θέαμα που χρησιμοποιεί το ΘΕΑΤΡΟ, τη ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ, το ΧΟΡΟ και τις ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ, για να αφηγηθεί με έναν πρωτότυπο και εντελώς ξεχωριστό τρόπο την αγαπημένη ιστορία του μεγάλου Δανού παραμυθά Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.

Η ιστορία του μικρού κύκνου που γεννιέται στη φωλιά μιας πάπιας και φαίνεται να είναι τόσο «διαφορετικός» όσο και «άσχημος» σε σχέση με τα αδέλφια του, είναι ένα από τα πρώτα παραμύθια που έκαναν γνωστό τον Χανς Κρίστιαν Άντερσεν. Σε πολλές χώρες του κόσμου «το ασχημόπαπο» έχει καθιερωθεί σαν έκφραση για κάποιον που η εμφάνιση του δεν «προδίδει» τα ιδιαίτερα χαρίσματά του και γι’ αυτόν το λόγο ο κόσμος αργεί να τον ανακαλύψει ή ακόμη και να τον αποδεχτεί.

Η παράσταση δίνει την ευκαιρία να προσεγγίσουμε την έννοια της διαφορετικότητας και να ανακαλύψουμε την ομορφιά της. Αυτήν την ξεχωριστή και ιδιαίτερη ομορφιά που καθένας μας κουβαλάει και κάνει τον κόσμο μας ακόμη πιο πλούσιο και ενδιαφέροντα.

Στην παράσταση, μέσα από τις χιουμοριστικές και συγκινητικές στιγμές των περιπετειών του Ασχημόπαπου, ανακαλύπτουμε μαζί του πως όσο διαφορετικοί κι αν είμαστε, απ’ όπου κι αν ερχόμαστε, όταν μάθουμε να ζούμε μαζί τότε είναι σίγουρο πως,  όπως λέει και ο ήρωας της ιστορίας μας, «…όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε  να κάνουμε πολύ περισσότερα πράγματα απ’ ό,τι κάποιοι που είναι ίδιοι και κάνουν πάντα τα ίδια…».

Τέλος, μαζί με το μικρό ασχημόπαπο, θα συνειδητοποιήσουμε τους δεσμούς και τη συγγένεια όλων των πλασμάτων που ζουν πάνω στο μικρό πλανήτη μας, πάνω στη μικρή μας Γη!

Η παράσταση παρουσιάζεται στο νέο Πολιτιστικό Κέντρο "Ακαδήμεια", Μαραθωνομάχων 8, Ακαδημία Πλάτωνος, τηλ. ταμείου: 210 5125600

Το mamakid είναι χορηγός επικοινωνίας του Θεάτρου Νέων και του Πολιτιστικού Κέντρου "Ακαδήμεια".

 

Ο διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε! 

Οι νικητές για την παράσταση των 11.30 π.μ.:

ΡΑΝΙΑ ΚΟΡΡΕ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΟΥΠΑΣ
DIANA YORDANOVA
ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΒΟΥΜΒΟΥΡΑΚΗ
ΣΟΦΙΑ ΚΟΛΟΚΟΥΡΑ

Οι νικητές για την παράσταση των 15.00 μ.μ.:

ΜΑΡΙΑ ΚΡΟΜΜΥΔΑ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΟΥΡΔΑΚΟΣ
ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΝΤΑΛΑ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΚΗ
ΕΥΓΕΝΙΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

 

Οι διαγωνισμοί του mamakid δημοσιεύονται στα www.diagonismos.gr, www.nethall.grwww.jaba.gr, kerdiseto.blogspot.com.

Ημερ/νία δημοσίευσης: 2 Φεβρουαρίου 2010

Διαγωνισμός για 3 διπλές προσκλήσεις στην παράσταση «Ο Εγωιστής Γίγαντας»

Το mamakid σας προσφέρει 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Ο Εγωιστής Γίγαντας" για την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011, ώρα 11.15 π.μ.

Πρόκειται για τη γνωστή τρυφερή ιστορία του Όσκαρ Ουάιλντ, που παίζεται για 2η συνεχή χρονιά από το θίασο «ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» στην παιδική σκηνή του θεάτρου ΑΠΟΘΗΚΗ.

Κάπου στην Βόρια Ιρλανδία υπάρχει ένας απίθανος κήπος, με πανέμορφα δέντρα, κάθε λογής λουλούδια και χιλιάδες μελωδικά πουλιά! Ο κήπος ανήκει σ’ έναν Γίγαντα, ο οποίος λείπει για χρόνια σ’ ένα μέρος μακρινό. Σ’ αυτόν τον κήπο, κάθε μέρα μαζεύονται τα παιδιά και παίζουν,γιατί στην μικρή τους πόλη, δεν υπάρχει άλλος ελεύθερος χώρος.

Κάποια μέρα ο Γίγαντας επιστρέφει και βλέπει τα παιδιά. Ενοχλημένος τα διώχνει καιβάζει φράκτες σε όλες τις εισόδους για να μην μπει κανείς. Από εκείνη την στιγμή ο κήπος ερημώνει…Φεύγουν τα πουλιά, τα λουλούδια αρνιούνται να φυτρώσουν και στον κήπο απλώνεταιτο Χιόνι, η Παγωνιά, το Χαλάζι και ο Βοριάς.Ο πανέμορφος κήπος μεταβάλλεται σ’ ένα απέραντοχειμωνιάτικο, παγωμένο τοπίο.

Άραγε, το γέλιο ενός παιδιού, θα μπορέσει να λιώσειτην παγωμένη καρδιά ενός ΕΓΩΙΣΤΗ ΓΙΓΑΝΤΑ;

Ο διαγωνισμός μας έχει λήξει! Οι νικητές είναι:

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΙΕΡΩΝΥΜΑΚΗ
ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ

Ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή! 

 

Οι διαγωνισμοί του mamakid δημοσιεύονται στα www.diagonismos.gr, www.nethall.gr, www.jaba.gr, kerdiseto.blogspot.com.

Ημερ/νία δημοσίευσης: 4 Φεβρουαρίου 2011

Περισσότερα Άρθρα...