ΠΑΣΧΑ

Πασχαλινή κάρτα με αυγό και κοτοπουλάκι

Στείλτε ή μοιράστε τις ευχές σας για το Πάσχα με μια όμορφη καρτούλα! Με το πατρόν, ετοιμάστε ένα κόκκινο αυγό που μέσα θα έχει ένα χαριτωμένο κοτοπουλάκι γεμάτο όμορφες ευχές!

 

Βαθμός δυσκολίας: εύκολο

Περισσότερα...

Παιδικά βιβλία για το Πάσχα

Το Πάσχα έρχεται κι εμείς στο mamakid.gr διαλέξαμε έξι όμορφα πασχαλινά βιβλία για τους μικρούς αναγνώστες και σας τα παρουσιάζουμε!

Περισσότερα...

Πασχαλινός λαβύρινθος

Εκτυπώστε για τα παιδιά αυτό το διασκεδαστικό παιχνίδι για το Πάσχα, έναν πασχαλινό λαβύρινθο! Βοηθήστε το λαγουδάκι να βρει το πασχαλινό αυγό!

Πατήστε εδώ για εκτύπωση σε .pdf

Καλή διασκέδαση!

 

Ημερ/νία δημοσίευσης: 21 Μαρτίου 2011

Πασχαλινό αυγό με χαρτί γκοφρέ

Φτιάξτε ένα πρωτότυπο πασχαλινό αυγό σε αυτή την πολύχρωμη πασχαλινή κατασκευή! Χρησιμοποιήστε χαρτί γκοφρέ και με τεχνική που θυμίζει ψηφιδωτό, διακοσμήστε το αυγό σας όπως σας αρέσει!

 

Βαθμός δυσκολίας: μέτριος

Περισσότερα...

Το Σταυρόλεξο του Πάσχα

Βάλτε τα παιδιά στο κλίμα της γιορτής του Πάσχα που πλησιάζει, εκτυπώνοντας αυτό το πασχαλινό σταυρόλεξο! Τα παιδιά θα διασκεδάσουν και θα μπορέσουν να το λύσουν πολύ εύκολα!

Περισσότερα...

Πώς να κάνετε οικονομικές διακοπές το Πάσχα

Τα οικονομικά στις περισσότερες οικογένειες έχουν αρχίσει να στενεύουν και αυτό σημαίνει μέσα σε όλα, ότι περιορίζονται και οι δυνατότητες για διακοπές. Πριν απελπιστείτε και λυπηθείτε που θα περάσετε τις πασχαλινές διακοπές σας μέσα στο ίδιο διαμέρισμα, δείτε κάποιους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να μειώσετε το κόστος των διακοπών σας και να καταφέρετε να αποδράσετε για λίγες ημέρες χαλάρωσης και ανανέωσης!

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...