Αρχική σελίδα Προτάσεις Αγοράς

Προτάσεις Αγοράς

Disney Universe για ατελείωτη δράση στους κόσμους της Disney

Στο Disney Universe για πρώτη φορά συνυπάρχουν διαφορετικοί χαρακτήρες, κόσμοι και τοποθεσίες της Disney. Στη δράση και την περιπέτεια του παιχνιδιού, οι παίκτες θα μπορούν να φορέσουν τις στολές θρυλικών και πολυαγαπημένων χαρακτήρων και να αντιμετωπίσουν προκλήσεις σε κλασικούς κόσμους της Disney.

Περισσότερα...

Μαμαδίστικη Χαρά από τη Nestlé!

Με έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο η Nestlé αποφάσισε να διαδώσει στα social media τον ερχομό των νέων Nestlé Neslac® και Junior! Οι νέες συσκευασίες των 200ml με πρωτοποριακό "εκπαιδευτικό" καλαμάκι καλύπτουν τις ανάγκες ενός γεύματος γάλακτος και δεν χρειάζονται καμία απολύτως προετοιμασία! Έτσι οι βόλτες στην παιδική χαρά γίνονται τώρα χαρούμενες και για τις μαμάδες!

Περισσότερα...

Νέα συλλογή υποδημάτων Kickers

Η νέα συλλογή Φθινόπωρο Χειμώνας της Kickers είναι γεγονός, με παπούτσια που προσφέρουν ποιότητα και άνεση, ενώ ταυτόχρονα είναι ανθεκτικά και διαχρονικά. 

Περισσότερα...

Παιδικά παπούτσια Start-rite

Η νέα φθινοπωρινή συλλογή Start-rite, αποκλειστικά για βρέφη και παιδιά ηλικίας έως και 12 ετών, αποτελείται από παιδικά υποδήματα σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, σχεδιασμένα για να ικανοποιήσουν τις ιδιαίτερες προτιμήσεις κάθε παιδιού.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...