Αρχική σελίδα Προτάσεις Αγοράς

Προτάσεις Αγοράς

Kέντρο αισθητικής Tantra Beauty+Spa

To Κέντρο αισθητικής Tantra Beauty+Spa βρίσκεται στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, προσφέροντας μια εναλλακτική λύση στην σύγχρονη γυναίκα για την αναζωογόνηση, την χαλάρωση, την ευεξία αλλά και την βελτίωση και διατήρηση της υγείας του δέρματος και του σώματος της!

Περισσότερα...

Πασχαλινές λαμπάδες από τη συλλογή mp creations

Η φετινή συλλογής της mp creations για το Πάσχα περιλαμβάνει προσεγμένες λαμπάδες με πρωτότυπες ζωηρές διακοσμήσεις. Η Μερόπη Παπαντωνίου, που βρίσκεται πίσω από την υπογραφή mp creation δημιούργησε για φέτος το Πάσχα πρωτότυπες λαμπάδες με μπρούτζο, ξύλο, γάζα, μαγνητάκια ζωγραφισμένα στο χέρι, που συνδυάζονται σε πρωτότυπες συνθέσεις πάνω σε πολύχρωμα κεριά.

Περισσότερα...

Νέα γαλακτώματα σώματος Weleda

Με καινοτόμες συσκευασίες, νέες συνθέσεις και αγνά βιολογικά συστατικά, τα νέα γαλακτώματα περιποίησης της Weleda περιποιούνται την επιδερμίδα και ενισχύουν την αναδόμησή της αφήνοντάς τη φυσικά όμορφη. Οι πρώτες ύλες τους: ρόδι από την καρδιά της Τουρκίας, τριαντάφυλλα βιολογικής καλλιέργειας της Δαμασκού, λεμόνια Σικελίας και ιπποφαές της νότιας Τοσκάνης.

Περισσότερα...

Μάρσιπος BabyBjörn Miracle από την πρώτη μέρα

Ο εργονομικός μάρσιπος BabyBjörn Miracle είναι κατάλληλος για τη μετακίνηση του νεογέννητου από την πρώτη κιόλας μέρα της γέννησής του έως τους πρώτους 15 μήνες της ζωής του περίπου.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...