Αρχική σελίδα Για τη μαμά Σώμα & Ομορφιά

Σώμα και Ομορφιά

Η νέα τάση στη σωστή διατροφή: τρώτε αληθινό φαγητό!

Ως απάντηση στα εξειδικευμένα πολύπλοκα προγράμματα διατροφής, τις αναλυτικές οδηγίες για θερμίδες και ποσοστά τροφών και την υπερβολική ενασχόληση με αριθμούς, έρχεται μια νέα τάση για την ισορροπημένη διατροφή που συνοψίζεται σε μία μόνο φράση: «τρώτε αληθινό φαγητό»!

Περισσότερα...

Συμβουλές αδυνατίσματος για μαμάδες!

Επειδή εκτός από μαμάδες είμαστε και γυναίκες, θέλουμε να νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας και το σώμα μας. Όσο κι αν η καθημερινότητα μας πιέζει και ο χρόνος μας είναι περιορισμένος, υπάρχουν τρόποι να διατηρούμε το βάρος μας σε καλά επίπεδα και να υποδεχτούμε το καλοκαίρι που θα έρθει πανέτοιμες και γεμάτες αυτοπεποίθηση!

Περισσότερα...

Χάσατε επιτέλους βάρος; Διατηρήστε το!

Όλες και όλοι ξέρουμε πια ότι το να διατηρήσει κάποιος το βάρος που έχασε είναι εξαιρετικά πιο δύσκολο από το να το χάσει. Δυστυχώς, όμως, για να φτάσουμε στο σωστό βάρος οριστικά, απαιτούνται δύο στάδια: η περίοδος απώλειας βάρους και η περίοδος διατήρησής του. Και μάλιστα, το δεύτερο στάδιο πρέπει διαρκεί περισσότερο από το πρώτο!

Περισσότερα...

Τρέξε, τρέξε… μανούλα!

Όχι, δεν παίζουμε με τον πόνο σας! Ξέρουμε ότι η σημερινή μαμά-εργαζόμενη-μαγείρισσα-σωφέρ-κτλ. πρέπει να τα κάνει όλα και συχνά λέει «τρέχω, τρέχω!» όταν τη ρωτούν τι κάνει. Εμείς, όμως, θα σας προτείνουμε έναν άλλο τρόπο για να τρέχετε, που θα έχει άμεσα οφέλη κυρίως σε εσάς!

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...