Αρχική σελίδα Για τη μαμά Σώμα & Ομορφιά

Σώμα και Ομορφιά

Αντιμετωπίστε αποτελεσματικά τη μπουκωμένη μύτη

Η ρινική συμφόρηση ή πιο απλά το μπούκωμα στη μύτη ταλαιπωρεί πολλούς ανθρώπους που έχουν προσβληθεί από ιώσεις, γρίπη και λοιμώξεις, αλλά εμφανίζει και έξαρση στους μήνες που «χτυπούν» οι αλλεργίες, όπως την άνοιξη. Δείτε πώς μπορείτε να κάνετε καλύτερη την αναπνοή σας με απλούς και φυσικούς τρόπους.

Περισσότερα...

Δικαιολογίες για να μη γυμνάζεστε και πώς να τις ξεπεράσετε

Θα θέλατε να γυμνάζεστε, αλλά η καθημερινότητα σας καταπίνει τον χρόνο σας; Ζηλεύετε την ελεύθερη φίλη σας που μπορεί και κάνει 3 φορές την εβδομάδα pilates και θα θέλατε το σφιχτό σώμα της; Θεωρείτε ότι θέλετε να γυμναστείτε, αλλά υπάρχουν παράγοντες που δεν σας αφήνουν, όπως ο περιορισμένος χρόνος, οι οικογενειακές υποχρεώσεις ή η κόπωση; Σας έχουμε τις απαντήσεις για να ξεπεράσετε όλα αυτά τα εμπόδια και να βάλετε τη γυμναστική στη ζωή σας!

Περισσότερα...

Μαξιλάρι για καλό ύπνο!

Ο καλός ύπνος δε συγκρίνεται με τίποτα και φυσικά είναι η εγγύηση για μια ξεκούραστη και δραστήρια μέρα. Για έναν καλό ύπνο, όμως, χρειάζονται αρκετά και μέσα σε αυτά το κατάλληλο μαξιλάρι!

Περισσότερα...

Με τι θα ξεδιψάσετε αυτό το καλοκαίρι;

Είτε βρίσκεστε στην πόλη, είτε στην παραλία, ένα είναι σίγουρο: ο ήλιος και η ζέστη αποτελούν μια αληθινή πρόκληση για τον οργανισμό σας κι εσείς αναζητάτε δροσιά και ενυδάτωση. Με ποιά υγρά μπορείτε να δροσιστείτε αποτελεσματικά και ευχάριστα, αλλά χωρίς να «φορτωθείτε» πολλές επιπλέον θερμίδες;

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...