Αρχική σελίδα Για τη μαμά Σώμα & Ομορφιά

Σώμα και Ομορφιά

Πώς να μην πάρετε κιλά αυτό το καλοκαίρι

Κάνατε αυστηρή δίαιτα ή προσέξατε αρκετά τη διατροφή σας μόλις νιώσατε ότι το καλοκαίρι πλησιάζει; Καταφέρατε να χωρέσετε στο μικροσκοπικό σορτσάκι ή στο περσινό σας αγαπημένο μαγιό και είστε περήφανη γι’ αυτό; Χαρείτε το, αλλά διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε για να μην φέρετε πίσω από τις διακοπές σας μαζί με τις βαλίτσες σας και επιπλέον κιλά για το φθινόπωρο!

Περισσότερα...

Κυτταρίτιδα – ο αιώνιος εχθρός των γυναικών!

Η κυτταρίτιδα είναι η γνωστή και μισητή όψη της επιδερμίδας που θυμίζει όψη πορτοκαλιού. Η ύπαρξή της χαλάει τη διάθεση των περισσότερων γυναικών, που αναζητούν λύσεις για να την… εξαφανίσουν!

Περισσότερα...

Τρώγοντας έξω… χωρίς τύψεις

Είτε προσπαθείτε να αδυνατίσετε, είτε να διατηρήσετε το βάρος που αποκτήσατε με σκληρό κόπο, το φαγητό σε ένα εστιατόριο είναι πάντα δελεαστικό, αλλά τις περισσότερες φορές σας απομακρύνει από τους στόχους σας. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε, ώστε να απολαμβάνετε το φαγητό έξω με φίλους, χωρίς να μένετε ύστερα με περισσότερα κιλά και τύψεις.

Περισσότερα...

6 συμβουλές για όμορφο και ξεκούραστο ύπνο

Ο επαρκής και ξεκούραστος ύπνος είναι μία από τις βασικότερες ανάγκες μικρών και μεγάλων. Συνδέεται άμεσα με τη συνολική μας υγεία, σωματική και διανοητική. Ωστόσο, ο σύγχρονος τρόπος ζωής μας παρασύρει και οι περισσότεροι δεν κοιμόμαστε αρκετά. Δείτε τι αλλαγές μπορείτε να κάνετε στη ζωή σας για να κοιμάστε περισσότερο κι εσείς και τα παιδιά σας!

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...