Αρχική σελίδα ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Σας προτείνουμε πολλά παιχνίδια, που μπορεί να παίξει η μαμά και ο μπαμπάς μετα παιδιά στο σπίτι, παιχνίδια για ολόκληρη πιτσιρικοπαρέα, σταυρόλεξα και παιχνίδια για εξωτερικό χώρο. Θα διασκεδάσετε αξέχαστα, ενώ τις περισσότερες φορές δεν χρειάζεστε ιδιαίτερη προετοιμασία ή εξοπλισμό. Καλή διασκέδαση!

Παιχνίδια διασκεδαστικά - χωρίς κανένα κόστος!

Το παιχνίδι είναι ένα αγαθό που μπορούμε όλοι, μικροί και μεγάλοι, να το απολαμβάνουμε εντελώς δωρεάν! Δείτε πώς μπορείτε να παίξετε τρία πολύ διασκεδαστικά παιχνίδια με ελάχιστη προετοιμασία και χωρίς κανένα απολύτως κόστος!

Περισσότερα...

Παιχνίδια για χαρούμενα μπουσουλήματα!

Το μωράκι σας έχει αρχίσει να μπουσουλάει και το διασκεδάζει απίστευτα; Δείτε τι παιχνίδια μπορείτε να παίξετε μαζί του για να το ενθαρρύνετε να κινείται περισσότερο, να γίνει πιο ευέλικτο και φυσικά για να διασκεδάζετε παρέα!

Περισσότερα...

Κούκλα από χαρτόνι με φορεσιές

Ποιό κοριτσάκι δεν ενθουσιάζεται όταν έχει μια κούκλα με πολλά διαφορετικά φορέματα; Με χαρτοκοπτική και ζωγραφική και φυσικά... τα πατρόν μας, μπορείτε να φτιάξετε μια κούκλα από χαρτόνι και να τη ντύσετε με τα φορέματα που θα χρωματίσετε με τα αγαπημένα σας χρώματα!

Περισσότερα...

Διασκεδαστικά παιχνίδια για εξωτερικό χώρο

Οι βόλτες και οι εκδρομές στην εξοχή με την οικογένεια και φίλους είναι μια πολύ ευχάριστη εμπειρία τώρα που είναι καλός ο καιρός και ταυτόχρονα μια αφορμή για έντονη δραστηριότητα, τόσο για τα παιδιά όσο και για τους γονείς. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να κινηθούν ελεύθερα στην ύπαιθρο, να παίξουν μπάλα και κυνηγητό και να δείτε τα μαγουλάκια τους να κοκκινίζουν όλο ζωντάνια.

Περισσότερα...

Για παιχνιδιάρικα ταξίδια με το αυτοκίνητο

Οι  μετακινήσεις ή τα ταξίδια με το αυτοκίνητο και τα πιτσιρίκια σας που χοροπηδούν στο πίσω κάθισμα τσιρίζοντας σας φαίνονται ένας μικρός εφιάλτης; Αφού σας θυμίσουμε ότι τα παιδιά θα πρέπει πάντοτε να είναι δεμένα με ασφάλεια στο κατάλληλο σύστημα συγκράτησης που ορίζεται για την ηλικία τους, θα σας προτείνουμε μερικούς τρόπους και δραστηριότητες, ώστε η ζωή στο αυτοκίνητο, τόσο για εσάς όσο και για τα μικρά σας, να γίνει πιο ευχάριστη και διασκεδαστική.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...